- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- къпане!!!
около 5но ми помагаха за косата защото беше до под дупето и не можех сама
![]()
mi az vse iskah sama da se kapq ot 4 godi6na ama mama vika 4e sam bila malka nz ama me be6e mn sram ot mamaot 7 godi6na se kapq sama
На 5.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
6-7 мисля някъде там неси спомням на 100%
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Малеее,аз до 10 годинки не можех сама...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
+1Първоначално написано от pepi_090
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
3Първоначално написано от Анонимко
Незнам как не ги е било страх да ме остават да се оправям сама в банята, но добре е минало
Друг е въпроса, че още се глезя и викам мама да ми изтрие гръбчето
![]()
ами пурво започнах на 5 обаче винаги ми влизаше сапун или пяна в очите .. или неможех да се измия затова истинското купане започна на 6 и половина![]()
6-7 годишен
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
емии от 6 годишна... бях пробвала и по-рано но от тогава имам много лоши спомени![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Еми на 5 аааа познавам един френд кадето бабаму го кьпе а е на 14един ден е така си седиме и бабаму от тех вика Айде прибираи се да те Кьпа и сичките испопадаха на земята
![]()
В първи клас. Малко зор имах с косата, ама се спраях някакси.![]()
чак на 6![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
На 6 или 7...Помня,че тогава мама не ми даваше,но един ден се вмъкнах в банята ,беше някакъв си протест там мой, и се изкъпах самичка.![]()
не помня, но дълго време се къпех с малкото душче щото от големия ме беше страх!![]()
Е,сега само с големия. Малкия ми е много малък и бавно ства с него, а от големия отдавна не ме е страх!
![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P