чета този форум от няколко седмици и ми направи впечатление че всички в него много защитавате 'моралните устои' - силно сте против всички,които правят секс в ранна възраст, винаги препоръчвате да не се прави секс ако не са сигурни двамата че се обичат...
мисля че малко прекалявате. аз не виждам нищо лошо в секса дори и да е преди 16 или 18 или колкото там години всеки си смята за нормално. мисля че сексът е хубаво нещо - той прави хората щастливи. любовта е още по-хубаво нещо, но и само сексът е хубав - може да му се насладиш независимо дали си под или над 18.
в една друга тема го казах това - аз го направих за пръв път на 14 години с човек който тогава обичах и беше много хубаво (освен първия път щото ми тече повечко кръв и се шашнах малко) и хубаво е и до сега вече почти 5 години. толкова е хубаво че ми се искаше да съм срещнала подходящия човек дори по-рано и да го направя по-малка...
да, много е лошо когато се прави секс без да се има елементарна представа за неща като болести забременяване и хигиена, когато се прави не защото го искаш и ти е приятно а защото си мислиш че така трябва и че искаш да си като другите.... но за това няма значение на колко си години - може да си на 20 и пак да си прост...
какво толкова че някои момичета правят секс от по-малки (13-14...) други правили свирки от 12 (е да тва малко ме шокира като го прочетох но като се замислиш... ми правили - що не, няма да умрат от това? као ги кефи, нека правят). сексът не е нещо тайнствено и много опасно... ако спазваш няколко елементарни правила той е просто още едно много хубаво нещо в живота ти.