- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се получава така?
хей,здрасти на всички
реших отново да посподеля малко с вас
та...преди време скъсахме нали с мойта,
е вярно,не знаех точно каква е причината,но сичко ми мина,и се чувствах
кажи речи Ок
но тази вечер,се заговорихме с нея...и така да се каже,тя ми каза каква е причината поради която ми била "шута"
ето копнато,къде ми била грешката...
kogato se zapoznah s teb
si pomislih "lele,tova 6te da e mom4eto na me4tite mi"
i se vidqhme i naistina te haresah
i posle bqhme zaedno
no nqkak si
neshto mai ne beshe kato horata...s men
mislq, 4e v na6ata vruzka
problemut idvashe ot men
no kato cqlo
momi4etata (po nqkfi neznaini pri4ini) si padat po mom4eta,koito gi otbluskvat
moje da ti zvu4i stranno
no e taka
ti si edin takuv milll
i adski vseotdaen
i nqkak si
vmesto da se borqt za teb
ti se otkrivash
и сега не знам,чувствам се ужасно...от няколко часа мисля над това,боли гадно е...въпреки,че уж успях да я преодолея...
но се чувствам някак си предадена аз наистина държах на нея...
мислех,че и тя държи на мене...но ето кво се оказа накрая...
някво никво![]()
и нз...какво точно греша за да се получава така...
как да постъпвам??!?! а не искам да съм грубиян...просто неща да се превръщам в такъв
приеми го от тази страна - така или иначе в тийн годините връзките често се разпадат, защото един от двамата или и двамата не знаят какво искат. това, което ти е казала, е едно много , ама много тъпо обяснение. като цяло не всички момичета са еднакви и това, че с нея не се е получило не би следвало....знам, че ще ти повлияе, че и в момента ти влияе и те боли, но какъв е смисъла да се променяш сега? Разбери, щом нещо е свършило, по-добре е да го оставиш зад себе си. Няма смисъл да се променяш заради една изгубена любов - няма да се върне.
Браво,браво!Точно така е!Първоначално написано от Deus ex machina
Da ama tova e vqrno 4e nie momi4etata obi4ame da se borim za mom4eto...po hubavo e kogato e nedostypen malko ili mnogo...za6toto ima trypka..
недей се променяй,тфа дето ти го е казала е глупаво недей да я слу6а6,много моми4ета си падат по такива мом4ета като тебе,мисля 4е тфа го е измислила като оправдание за да скрие истинските при4ини поради които ти е била "6ута"
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Bratle,ostani si takuv kakuvto si.Momi4encata do 21-22 haresvat "Bad Boys" Sled tova im idva akula u glavicite(obrazno kazano,6tot to umni jenski nema)!
Lady of mystery,
what is thy
history?
Тъпи путки![]()
Много ги има.
Добре правиш. Надявай се само да срещнеш някоя свястна. Иначе не си заслужава![]()
това беше инстинската причина,този път съм сигурен
някво знам,че не трябва да ми дреме,но както казах по нагоре,чувствам се предаден от любим човек,все едно
гадното е там,че не само тя постъпи така ;( и май това наистина ми е грешка...ако знам какво да направя за да се поправя,ще го направя...бо не знам![]()
tegli6 joker i ima podskazka
Именно, погледни напред и се усмихни на живота, че те е отървал от човек, който не се възползва от добротата ти и тнПървоначално написано от Deus ex machina
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
хлапе, и на теб ще ти дойде ума в главата, ама къснооо....Първоначално написано от Vojdek
![]()
Еми просто си и станал безинтересен...... често се случва така. Няма смисъл да ти е гадно просто недей се обръща назад ...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Това момиче е дете. Ето ти го обяснението.. пътя и да хваща гората при неандерталците.
Хъм вярно е че момичетата обичат да се борят ...то и момчетата обичат де щот нали зеаш лафа "кат е лесно не е интересно" ама да не ти пука тва дет ти е казала е тъпо ако някое моми1е каже че не иска такова момче просто ше се изсмея...
Явно е от типа момичета, които искат да бъдат наранявани от някой "лош" батко, но да не се задълбаваме.Тя е избрала сега, нищо не ти е казала за събиране.И нали допускаш, че това, което казваш, не е нужно да е истина.
Извинявай за това , което ще кажа,но тя е много Тъпа с главно "Т".Първоначално написано от няма значение
Как може да ти казва,че това да си добър не и харесва![]()
Вместо да се радва на това свястно момче...Направо без коментар...Човече не си заслужава да страдаш точно за такова момиче...
![]()
Мога да ти кажа само да не се променяш.Остани себе си!Това,че тя харесва по-друг тип момчета неозначава,че ти трябва да се замисляш върху това,което ти е казала и да мислиш,че трябва да се превърнеш в друго момче.Има много момичета пък аз мога да ти кажа,които харесват точно такъв тип момчета като теб!ТАка,че СПОКО![]()
Твоята бивша приятелка явно е много повърхностно момиче.Изобщо не се занимавай с нея повече.Гледай си живота,продължавай да бъдеш мил,вярвам,че ще намериш момиче,което наистина да те оцени!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Благодаря ви много за съветитенаистина ме успокоихте,са се чувствам по-добре
![]()
просто болеше това,което ми каза,защото едва ли не,аз не мога да съм като Онзи,другите в които лудо се влюбват...а ги губя защото давам всичко за тях....снощи съм седял до 5 часа и съм я мислил...
но вече съм по-добрепоне засега
![]()
благодаря отново