.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Май се поизложих леко...

Та пишех си с 2 момичета по скайпа ,ама с едното само 1-2 дни ,а с др. по-често.Двете са първи приятелки...Та така стана ,че др. по ми хареса...Та писах си доста често с нея и когато и казах да излезем ,тя поиска да сме излезли 3та....Аз го приех доста остро ,обаче и казах ,че ме е разочаровала много ,че е поредната надуфка и т.н.Е след това и пишех доста по-рядко ,но наскоро пак реших да и дам шанс...Преди около седмица.Тя ме попита ,след карткия разговор ,още ли искаш да се видим ,защото си мислела ,че ми е омръзнала ,защото се държала тъпо?Аз и казах да ,ми ти и тя ми каза ,не просто не искам само двата.Аз и казах ,да не си създава впечатлението ,че я харесвам и т.н.Тя каза еми не съм си го създавала...И така почнах пак да си пиша с др. момиче.На това още няма как да и простя ,а и надали някога ще го направя.Да ,но осъзнах ,че външ. вид не е най-важен и тръгнах да си пиша с др. момиче.Чудно ,след като наговорих пред фр. и толкова глупости за нея ,че рядко сме си писали и не съм знаел нищо за нея ,тя ще иска да имаме нещо общо или няма да иска и тя да се видим тримата?

{{}}MuCiToOoo{{}}
    Guest
    i kfo iska6 da napravq kompot li da ti otvorq?

Град
    у вас ;]

Re: Май се поизложих леко...

Lelee mn slojno be... AmI edva li 6te moga da ti pomogna mnogo ama razberete se i izlezte trimata... taka 6te vidi6 i dvete i 6te gi opoznae6 kakto i te teb, a kato gi opoznae6 6te razbere6 dali nqkoq ot tqh ti dopada i ako si svesten toky vij onazi, deto neiska da izlizate samo dvamata ti se lepne nabarzo... \/ Aide uspeh i posle pi6i kfo e stanalo 4e sam leeeeeko lubopitna
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Guest

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    Lelee mn slojno be... AmI edva li 6te moga da ti pomogna mnogo ama razberete se i izlezte trimata... taka 6te vidi6 i dvete i 6te gi opoznae6 kakto i te teb, a kato gi opoznae6 6te razbere6 dale nqkoq ot tqh ti dopada i ako si svesten toky vij onazi, deto neiska da izlizate samo dvamata ti se lepne nabarzo... \/ Aide uspeh i posle pi6i kfo e stanalo 4e sam leeeeeko lubopitna
    Трудно...Просто с нея ,не искам да имам нещо общо.Не мога ,да простя такива неща.Съжалявам ,но не мога.А ако излезна , с двете после ,100% една ще се разсърди...

Град
    у вас ;]

AmiI togava 6to iska6 da izliza6 s tqh?... smisal ne iska6 da ima6 ni6to ob6to s neq... zna4i nqma smisal da izlizate... a ako iska6 si izlez samo s drugata :P
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Казваш и,че искаш да излезеш само с нея и т'ва е!Другата нека си се сърди.Не можеш да харесваш всички...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    вижте се 3мата и ре6и с коя иска6 да бъде6,но като се видите се дръж нормално и приятелски и с 2те
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

В случая ти много тъпо си постъпил в началото вземи помисли следващия път!!!!
    I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy

Град
    София
    ти си луд бе, нещеш с 2 а с 1 момиче да излизаш. е ти си некъв чисто побъркан тип. най-лошото е, че не можеш да върнеш времето и в най-добрия вариянт получаваш това което искаш, минималното от ситуацията. чисто луд!
    $uperman

едва разбрах к'во искаш да кажеш....и още съм объркана, ама все пак - като си искал да излезеш само с едното момиче (което харесваш...или може би не...нз вече) тогава кво му мислиш, казваш на другата че няма да стане и толкоз. И не разбрах за кво сте се скарали -за това дето тя ти е предложила да излезете тримата ли....пфф тъпо

Голям фен
    Имаш късмет , че изобщо говори с теб. И защо не може да излезеш с двете , а да ... защото е много по - сложно да впечетлиш две момичета отколкото едно. Че и нахален..

Мега фен Аватара на koalka
    Остави ги и двете, добри приятелки са и нямаш шанс с нито една без да се скарат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си