.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Аз нямам нищо против простаците - моят мъж е прост плевенски селянин Адски циничен, груб и директен. Ама има акъл в главата (което е много странно - това противоречи на всичките ми предразсъдъци относно такива хора) и е много мил и нежен към мен Ама към другите мърши - яко ги псува С обиди и камък може да разплаче

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен
    Град
    Sofia =)
    MIR00 така е брат...а на нас ни тряя само да пуска а ние тряя се правим на кретени или на възпитани (зависи от момичето де) ... аз ви каам целият свят се върти около жените ! Тоя проблем е по голям от глобалното затопляне

Супер фен
    Както много пъти съм казвала си падам по лошите момчета.Защо не обръщам внимание на тези милите,добрите,скромните?М защото с тях няма тръпка.Знам,че са мои,знам какво ще направят,знам,че докато му кажа да излезем и той е съгласен.А с лошите не винаги знам дали ще го видя,чудя се какво ли прави в момента.Абе просто е по - хубаво.Има тръпка,адреналина е високо .... сичко е на макс.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Със сигурност простак не би ме впечатлил.

Подкрепям мнението ти.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Както много пъти съм казвала си падам по лошите момчета.Защо не обръщам внимание на тези милите,добрите,скромните?М защото с тях няма тръпка.Знам,че са мои,знам какво ще направят,знам,че докато му кажа да излезем и той е съгласен.А с лошите не винаги знам дали ще го видя,чудя се какво ли прави в момента.Абе просто е по - хубаво.Има тръпка,адреналина е високо .... сичко е на макс.
    Кефиш ме

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    The endless river
    Не трябва да сме простаци,а да сме забавни и леко ненормални.Като бръщолевенето на "глупости" трябва да става в някаква мярка все пак.Лично аз нямам проблем с това.......а и по рождение съм малко чалнат.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Е баш простак да е, не мерси
    ♥ ♥ ♥

Обикновенно си падам по някой наподобяващ поне мъничко на мене по кретения, но последно време почвам да се учудвам от себе си че се хвърлям само на някви сериозници и нз защо е така
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Re: Трябва да сме простаци !!!

Цитирай Първоначално написано от MIR00
    NEznam dali ste zabelqzali ama vinagi amaaa abosiutno vinagi kogato se bazikash sas nqkakvo momi4e tq ti obrashta pove4e vnimaniee .... a kogato i obrashtash vnimaniee tq se pravi na ludaa zashto e takaa aa !!! ???

Послепис: vie momi4etata qvnooo bi4ate prostaci a ?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1, 6 и 7 точка от правилника!
    Ами като се бъзика6 с нея нормално да ти обърне внимание по простата причина че се бъзикаш с нея! А пък ако не се бъзикаш като първия грубиян ...
    Просто е по-весело така ... ама после става глупаво
    Аз пък не обичам да ме бъзикат постоянно ...

трябва,да й обръщаш внимание,точно както тя иска,да си забавен и с тебе времето й да минава бързо,да умееш да си жонглираш с думите едва ли не,така винаги ще й харесва, много е трудно това,но успееш ли..БИнго
    нямам повод да сънувам....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си