- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва да сме простаци !!!
Аз нямам нищо против простаците - моят мъж е прост плевенски селянинАдски циничен, груб и директен. Ама има акъл в главата (което е много странно - това противоречи на всичките ми предразсъдъци относно такива хора) и е много мил и нежен към мен
Ама към другите мърши - яко ги псува
![]()
![]()
![]()
![]()
С обиди и камък може да разплаче
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
MIR00 така е брат...а на нас ни тряя само да пуска а ние тряя се правим на кретени или на възпитани (зависи от момичето де) ... аз ви каам целият свят се върти около жените !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тоя проблем е по голям от глобалното затопляне
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както много пъти съм казвала си падам по лошите момчета.Защо не обръщам внимание на тези милите,добрите,скромните?М защото с тях няма тръпка.Знам,че са мои,знам какво ще направят,знам,че докато му кажа да излезем и той е съгласен.А с лошите не винаги знам дали ще го видя,чудя се какво ли прави в момента.Абе просто е по - хубаво.Има тръпка,адреналина е високо .... сичко е на макс.
Първоначално написано от Aleandra
Подкрепям мнението ти.
Кефиш меПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Не трябва да сме простаци,а да сме забавни и леко ненормални.Като бръщолевенето на "глупости" трябва да става в някаква мярка все пак.Лично аз нямам проблем с това.......а и по рождение съм малко чалнат.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Обикновенно си падам по някой наподобяващ поне мъничко на мене по кретения, но последно време почвам да се учудвам от себе си че се хвърлям само на някви сериозници и нз защо е така![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Ами като се бъзика6 с нея нормално да ти обърне внимание по простата причина че се бъзикаш с нея! А пък ако не се бъзикаш като първия грубиян ...Първоначално написано от MIR00
Просто е по-весело така ...ама после става глупаво
Аз пък не обичам да ме бъзикат постоянно ...
трябва,да й обръщаш внимание,точно както тя иска,да си забавен и с тебе времето й да минава бързо,да умееш да си жонглираш с думите едва ли не,така винаги ще й харесва, много е трудно това,но успееш ли..БИнго![]()
нямам повод да сънувам....