zdraveite az sum na 16 i ne 4e go smqtam za golqm problem ne sum ot momi4etata ligli prosto nqmam kakvo da pravq i re6ih da pi6a ... xodih 7 meseca s edno mom4e ( futbolist i to dosta dobur ) be6e mnogo nadut i adski mnogo me haresva6e... celiq problem vuv vruzkata ni pone spred mene be6e 4e az taka i ne m use dovreih i prekaleno mnogo go obi4ah .. predi 3 meseca skusahme az prestanah da mu obru6tam vnimanie za6toto se umorih ot si4kite kuponi po koito xode6e si4kite mu pianski ve4eri i t.n., toi postoqnno me turse6e i mi pi6e6e po skype no 1 mesec ne mu kazah i duma.. sled tova toi se ozlobi kum men pra6ta6e mi povru6ta6ti 4ove4eta az ne mu otogovarqh.. prez tova vreme toi si ima nova priqtelka koqto dosta prili4a na mene ( samo 4e e po grozna ) su6to e rusa sus sini o4i i ima po4ti su6tite kato moite drehi daje v4era vidqh 4e ima kato moite gumenki 1 : 1 i taka tova ne e vajno az se podstrigah s kusa kosa i onzi den me vidq ne sprq da me gleda be6e s priqtelkata si i dr negovi fr ( s koito sum skarana za6to raz\brah 4e sa bili mili s mene samo zaradi hotela na ba6ta mi i sa me izpolzvali za da xodqt na more pri nas ) posle sle okolko 30 minuti na put za edno kafe az bqh s edna fr i dve mom4eta gi sre6tnah otnovo tozi put be6e sam s edin negov priqtel - ni6to ne mu kazah no kato se oburnaha 4uh 4e mi viknaha imeto ... kato otidoh v kafeto priqtelkata mu be6e tam i ne sprq da me gleda super gadno ... kogato se pribrah v ku6ti tova mom4e mi pisa ot skype na priqtelq si 4e dneska me bil vidql i 4e sum bila stana pokurtitelno grozna na koeto az mu se izsmqh i mu kazah 4e se radvam 4e az ne sum go vidqla no mnogo me zabolq ...nz ama imam 4ustvotot 4e i ttoi ne me e zabravil .. i tova 4e sum bila pogorznqla e povod da mi pi6e ( koeto izob6to ne e vqrno ) prosto nz ne moga da go zabravq i ne znam kakvo da pravq izob6to ima li ne6to koeto moje da se napravi ?