.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Нали ти казах да го натрушиш и няма да ти бара момичето повече!!!
    I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    С бой не можеш да повлияеш на чувствата и.

mhm,taka e...ama moje i sled boq neshtata da stanat i po-zle...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Guest
    Бате в един човал в багажника, ама и двамата, водиш ги на абдовица или камбаните и бой по човала докато не се намразят

Guest
    Ех, че сте човечни е!
    Трайте си е...Тоя накрая ше зема найстина да го набие и ше стане купона.
    Че тя няма да го обикне заради това - ясно му е. Че не е хубаво - пак му е ясно. Ама не му пука нали

Пич едно много важно нещо. Снимай как го биеш, за да ни покажеш, ок?
    Айде успех :P

Guest
    ka4i go posle vuv vbox pls

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Боби не ги слушай седи си на задника и тва е
    ♥ ♥ ♥

Леле леле... Значи, ако тя наистина има чувства към него и го набиеш, забрави че съществува. С бой няма да я спреш. Освен това с бившите ми гаджета си поддържам много добри приятелски отношения, дори с тези към които съм изпитвала много силни чувства, а те са ме "преебали", така че наистина - стой си на задника
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Боби не ги слушай седи си на задника и тва е

Guest
    НАТРЕПАХ ГО МАМИЦАТА МУ!!! СНОЩИ ПРЕД ЕДНА ДИСКОТЕКА ГО СПУКАХ МУХЬОТО ТЪП ГРОЗЕН. май носа му разбих щото пусна кръв-че А ся да го видя дали ше тича след принцесата ми

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    НАТРЕПАХ ГО МАМИЦАТА МУ!!! СНОЩИ ПРЕД ЕДНА ДИСКОТЕКА ГО СПУКАХ МУХЬОТО ТЪП ГРОЗЕН. май носа му разбих щото пусна кръв-че А ся да го видя дали ше тича след принцесата ми
    Ама ти сериозно ли?!
    ♥ ♥ ♥

angel og darks
    Guest
    ми ако питаш мен аз ако съм на мястото на твоита мацка в момента в който удариш момчето което "обичам" ще те зарежа.аз лично не понасям момчета дето ми се правят на интересни и силни,а всъщност не са.

Идиот.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    браво баце така трябва
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    браво баце така трябва
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен
    Град
    София
    Не съм чела темата,но от эаглавието ми стана ясно.Та отговора е да.Един бой оправя всичко.
    [size=7][b][u]fosse cos

Еми чакаме резултат от боя...Така де...Аз не очаквам да са и се изпарили чувствата...Има 85% шанс тя да го зареже тея дни...Ще видим...

Град
    Ямбол, България

Re: Един бой ще оправи ли работата?

Цитирай Първоначално написано от Боби
    Мама му стара хора,писнало ми е Приятелката ми не спира да тича по старата и "любов". Вече 6 месеца сме заедно и направо откачам. Оня смотаняк я оставил, а тя уж го била обичала. Абе незнам, тя не си признава ама знам, че са се виждали няколко пъти пак и по скайпа си са писали. Аз не съм ревнив ама вече ми е писнало. Днеска пак се е била видяла с оня мухлио и ест пак се скарахме
    Кажете ми кво да правя.Говорил съм не веднъж с нея и уж трябвало да и вярвам ама... Мацката е много яка и смея да кажа, че я обичам и неща да я давам на мухлиото.Да му хварля един бой на оня, а? Дали ще свърши работа?
    Със бой нищо няма да постигнеш. Боят е за хардкор селяни Бъди пич и я остави да си избере ако мислиш че си по-добър от него във всяко едно отношение го докажи и не я притискай, нито с карай с нея да не ти пука че се е виждала с него както написах... БЪДИ ПИЧ PEACE

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Цитирай Първоначално написано от Dez
    Със бой нищо няма да постигнеш. Боят е за хардкор селяни Бъди пич и я остави да си избере ако мислиш че си по-добър от него във всяко едно отношение го докажи и не я притискай, нито с карай с нея да не ти пука че се е виждала с него както написах... БЪДИ ПИЧ PEACE
    Той го е пребил вече...

Цитирай Първоначално написано от Dez
    Цитирай Първоначално написано от Боби
    Мама му стара хора,писнало ми е Приятелката ми не спира да тича по старата и "любов". Вече 6 месеца сме заедно и направо откачам. Оня смотаняк я оставил, а тя уж го била обичала. Абе незнам, тя не си признава ама знам, че са се виждали няколко пъти пак и по скайпа си са писали. Аз не съм ревнив ама вече ми е писнало. Днеска пак се е била видяла с оня мухлио и ест пак се скарахме
    Кажете ми кво да правя.Говорил съм не веднъж с нея и уж трябвало да и вярвам ама... Мацката е много яка и смея да кажа, че я обичам и неща да я давам на мухлиото.Да му хварля един бой на оня, а? Дали ще свърши работа?

зе ми думите от устата

kaji i: "ima 2 varianta, purvi variant, ti spira6 da se vijda6 s nego, vtori variqnt, az go prava nepriqten za gledane, koe si izbira6?"
    ako izbere purviq variant si4ko e tok i jica
    ako izbere vtoriq ti go prebiva6 i si4ko e na 6
    ako kaje 4e nqma da spre da se vijda s nego a 6te ti se razsurdi ako go prebie6 go prebiva6, tq ti se surdi izvesno vreme, otuk ima 2 varianta
    kusate (dreme ti, za kvo ti e nqkva koqto durji pove4e na nekuv muhal otkolkoto na tebe)
    sdobrqvate se i tq ne se vijda s nego 6tot ve4e 6e znae 4e vidi li se s nego ti pak 6e go napravi6 truden za risuvane

К'во стана?

К'во стана?
    dam, ve4e pro4etoh 4e go e nabil i sega 4akame klip4e i da razbereme ko e stanalo

Цитирай Първоначално написано от hforce
    К'во стана?
    dam, ve4e pro4etoh 4e go e nabil i sega 4akame klip4e i da razbereme ko e stanalo
    Чакаме...

в тъпата кучка е вината. хем е с теб, хем има чувства към другия и се вижда с него. бих се опитал да се изясна с нея. ако пък я хвана в нещо, ще и забия един стабилен шут и сбогом.

що ще биеш момчето, то се навърта около нея, защото тя му дава надежди! тоест тя е една мръсна кучка, счупи и тиквата на нея.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Guarana®
    в тъпата кучка е вината. хем е с теб, хем има чувства към другия и се вижда с него. бих се опитал да се изясна с нея. ако пък я хвана в нещо, ще и забия един стабилен шут и сбогом.

що ще биеш момчето, то се навърта около нея, защото тя му дава надежди! тоест тя е една мръсна кучка, счупи и тиквата на нея.

Пича донякъде е прав. Кучката ти слага рога. Ама от друга страна оня като знае, че си има гадже - къде ходи?

За мене и двамата са за бой.
    Ти вече го изръси оня. Изчук@й кучката и я вкарай в ада после.
    No Peace.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си