- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един бой ще оправи ли работата?
Нали ти казах да го натрушиш и няма да ти бара момичето повече!!!
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
Първоначално написано от lizzard_92
mhm,taka e...ama moje i sled boq neshtata da stanat i po-zle...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Бате в един човал в багажника, ама и двамата, водиш ги на абдовица или камбаните и бой по човала докато не се намразят![]()
Ех, че сте човечни е!
Трайте си е...Тоя накрая ше зема найстина да го набие и ше стане купона.
Че тя няма да го обикне заради това - ясно му е. Че не е хубаво - пак му е ясно. Ама не му пука нали
Пич едно много важно нещо. Снимай как го биеш, за да ни покажеш, ок?
Айде успех :P
ka4i go posle vuv vbox pls
Боби не ги слушай седи си на задника и тва е![]()
♥ ♥ ♥
Леле леле... Значи, ако тя наистина има чувства към него и го набиеш, забрави че съществува. С бой няма да я спреш. Освен това с бившите ми гаджета си поддържам много добри приятелски отношения, дори с тези към които съм изпитвала много силни чувства, а те са ме "преебали", така че наистина - стой си на задника![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
НАТРЕПАХ ГО МАМИЦАТА МУ!!! СНОЩИ ПРЕД ЕДНА ДИСКОТЕКА ГО СПУКАХ МУХЬОТО ТЪП ГРОЗЕН.май носа му разбих щото пусна кръв-че
А ся да го видя дали ше тича след принцесата ми
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ама ти сериозно ли?!
♥ ♥ ♥
ми ако питаш мен аз ако съм на мястото на твоита мацка в момента в който удариш момчето което "обичам" ще те зарежа.аз лично не понасям момчета дето ми се правят на интересни и силни,а всъщност не са.
Идиот.Първоначално написано от Анонимко
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
браво баце така трябваПървоначално написано от Анонимко
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не съм чела темата,но от эаглавието ми стана ясно.Та отговора е да.Един бой оправя всичко.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Еми чакаме резултат от боя...Така де...Аз не очаквам да са и се изпарили чувствата...Има 85% шанс тя да го зареже тея дни...Ще видим...
Със бой нищо няма да постигнеш. Боят е за хардкор селяниПървоначално написано от Боби
Бъди пич и я остави да си избере
ако мислиш че си по-добър от него във всяко едно отношение го докажи и не я притискай, нито с карай с нея
да не ти пука че се е виждала с него
както написах... БЪДИ ПИЧ
PEACE
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
Той го е пребил вече...Първоначално написано от Dez
![]()
Първоначално написано от Dez
зе ми думите от устата![]()
![]()
kaji i: "ima 2 varianta, purvi variant, ti spira6 da se vijda6 s nego, vtori variqnt, az go prava nepriqten za gledane, koe si izbira6?"
ako izbere purviq variant si4ko e tok i jica
ako izbere vtoriq ti go prebiva6 i si4ko e na 6
ako kaje 4e nqma da spre da se vijda s nego a 6te ti se razsurdi ako go prebie6 go prebiva6, tq ti se surdi izvesno vreme, otuk ima 2 varianta
kusate (dreme ti, za kvo ti e nqkva koqto durji pove4e na nekuv muhal otkolkoto na tebe)
sdobrqvate se i tq ne se vijda s nego 6tot ve4e 6e znae 4e vidi li se s nego ti pak 6e go napravi6 truden za risuvane
Чакаме...Първоначално написано от hforce
![]()
в тъпата кучка е вината. хем е с теб, хем има чувства към другия и се вижда с него. бих се опитал да се изясна с нея. ако пък я хвана в нещо, ще и забия един стабилен шут и сбогом.
що ще биеш момчето, то се навърта около нея, защото тя му дава надежди! тоест тя е една мръсна кучка, счупи и тиквата на нея.![]()
Първоначално написано от Guarana®
Пича донякъде е прав. Кучката ти слага рога. Ама от друга страна оня като знае, че си има гадже - къде ходи?
За мене и двамата са за бой.
Ти вече го изръси оня. Изчук@й кучката и я вкарай в ада после.![]()
No Peace.