- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сестра ми...как да се справа?
sestra mi e po golqma ot mene s 3 godini ne znam za6to no maika mi baba mi i dqdo mi sqka6 me izolirat i gledat tq da e nared a za mene dori ne pitat v4era naprimer dqdo mi se obadi na maika mi i popita za sestra mi kak e kakvo e ... prati i i mnoo pozdravi a za mene dori ne se seti ...sestra mi naposleduk se se vru6ta s nqkoe plik4e s ne6to novo .. za men nqma takiva exstri ... predi dori mi sprqha djobnite za da i davat pove4e pari ...
s kakvo sum go zaslujila
P.S. nqmam konkreten vupros prosto iskam da 4uq mnenieto vi ... !!!
skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...
sigyrno si osinoveno dete
xa xa xa ne ne sum osinovena povqrvai ... mnoo priliki ima za da sum ... liceto mi e cqloto na ba6ta mi a haraktera na maika mi ... ne moje tolkova suvpadeniq no vse pak blagodarq za mnenieto ti![]()
E tova e mn kofti ..Za6to ne pogovori6 sys smeistvoto si i ne im kaje6 kakvo misli6 ,za da po4nat da se otnasqt ednakvo i s dvete vi.Az nqmam sestra , no ako 6te e taka ,kakto pri teb,po-dobre da nqmam..aide uspeh
![]()
popitai gi zashto se durjat taka..sig si ima prichina!
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
mi pitala sum mnoo puti maika mi no tq kazva da ne govora gluposti i bla bla ... az i kazah 4e nqma zna4enie i kato q popitam pak pak su6toto .... samo ba6ta mi vijda si4ko kakto i az i ako ne e toi nz vqrno 4e i toi ponqkoga mi pravi problemi no ... tva ne se broi ... pitala sum i sestra mi a tq mi kazva da ne i durja smetka za tva ... 4e kak nqma da polu4ava pari i bla bla ...![]()
e mrs za suveta da naistia mnoo se bora za da si izvoiuvam ne6to ama ... ne se zn![]()
тва е тъпо ! И аз съм така в моето семейство всички харесват повече брат ми ! И кво много ма боли! Живея си живота и не ми пука! Само баща ми ме подкрепя и това ми стига!Първоначално написано от Анонимко
![]()
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
Просто изчакай да пораснеш, учи добре и тогава ще можеш да уредиш живота си без чужда помощ.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
и аз съм затова! покажи им 4е ако на сестра ти е нужно да дават пари където е по голяма...ти можеш сама да си ги изкарашПървоначално написано от valantain_love
като порасне6 де! покажи им 4е всъщност ти си по добрата! изкарвай само 6тици...абе изобщо да нямаш грешка а ако тръгнат пак да ти обръщат вниманието което преди си искала кажи им "ве4е мога и сама"
впро4ем ли4но на колко си?![]()
za6to ne u4astvate sas sestra ti v koi e po po nai?
'Щото го няма вече...Първоначално написано от veseliq kuci
мерси мерси ... много ...
изведнъж без да го учакват им дигни един скандал да видиш как ше млъкнат после са забутваш в стаята и ги чуваш само как идват да та успокояват и след тва даже поече на тебе ше обръщат внимание от колкот на сестрата ти ^^
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Взимаш тайно портфейла на майка ти,слагаш го в шкафчето на сестра ти и ще видиш как ще те заобича!
или пък игнорираш яко мяйко си и така може да се оправи проблема![]()
мноо сте изобретателни спрямо тая тема мерси много![]()
Попитай родителите си и сестра си за нейните джобни каква сума са
Аз ако бях на твое място, ако наистина са ми намалили/спрели джобните, за да вдигнат на брат/сестра (не че имам такива де), такъв скандал ще вдигна на родителите си че няма на къде.Или просто ще игнорирам майка си и сестра си.Познавам едно момче, което има по-голям брат и когато приятеля беше в предучилищна а брат му - по-голям, баткото му купуваше по някоя вафла всеки ден
![]()
Първоначално написано от lizzard_92
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нормално е. Поне за мен, понеже и аз съм била на такава опция като бях малка. Зависи на колко си ти и на колко сестра ти. На мен ми беше много гадно, че имах малко джобни, но в един момент се оказа, че просто не разбирам, че на големите им трябват повече пари![]()
Не да си харчат ей така за модерни блузки или нещо друго, ами примерно ако сестра ти е студентка на нея и трябват повече кинти - за изпити, за не знам си кво и не знам си що. Това не значи, че те обичат по-малко
Дядото и бабата ... стари им работи, все някакви предрасъдъци да ти кажа. Не им орбъщай внимание. У нас също се радват повече на брат ми, понеже е единственото момче в цялата рода момичета
Та може и сестра ти нещо специално да има
![]()
Memento moriendum esse!
Амии и с мен винаги са се държали така-и най-странното ,че дори сестра нямам.Единствено дете съм.Та сещаш се ,че след някоя и др година можеш да вземеш живота си в свой ръце.Но тъй като са малко хората които го правят 'толкова рано' ,то май ти остава само да говориш с тях.Дай им да разберат ,че и ти имаш нужди.Кажи им как се чувстваш.И наистина- от къде другаде може да взимаш пари най-малкото,се чудя аз
Родители са ти все пак ,предполагам ,че ще се осъзнаят.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Нямат право да се държат така.Дори и да си осиновено (както някой беше казал) или нежелано дете.Опитай да поговориш с тях и да си изясните нещата.Нали и ти си им дете как така ще гледат да има повече за кака ти?Знам какво е да си пренебрегната в семейството.У нас аз съм каката и имам по малка сестра.Забелязвам ,че баба ми също се държи както вашите с теб,но аз поне защитавам сестра си.Твоята не те ли защитава поне малко?
Първоначално написано от lizzard_92
![]()
![]()
![]()
Бори се,бори се
razkre6ti se malko ala bala i moje stane rabotata
![]()
tova 4e vseki den se vru6ta s nqkoe novo plik4e mi e mnogo poznato!!!moita sestra vinagi ili s butu6ki se vurne,ili s qkence,dunki,potni4eta,bluzki i posle izpada v isteriq 4e e ostanala bez pari
makar4e to tova ne e sme6no a e jalko
![]()