.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Косопад

Hybrid View

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив

Косопад

Оле нз при вас как е, но при мен и всички около мен се оплакват, че косата им много капе! Къпеш се и сумати косми падат, ако продължава така ще останем без коси! При вас как е? Сезон ли е или при нас нещо е проблема, макар че какви ли не неща не пихме,маски а у има ефект ама малък
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Честно казано и аз го забелязах същото нещо и при мен. Може би просто е от сезона. Нз.

Guest
    Нормално е за този период от годината

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Еее нз това, ако е нормално, тя косата колкото и да се възтановява, чак толокова много косми май май не може да ги обнови!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

И мойта точно в този период взе да пада и то по доста..

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    И при мен го имаше този проблем и си мислех, че косата ми ще оредее (имам много гъста коса), но нищо такова не стана, косопада си спря от самосебеси и косата ми си е все така гъста. И да отбележа че не съм правила нищо, не съм си правила маски, не съм я мазала с хининова вода. Предполагам че и при вас ще отмине

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    и при мене е ужасно положението,бях ползвала пантен преди за изто6тена коса,или за третирана май, и ми помогна,като го спрях пак запо4на да капе
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Охх и при мен е така

Nikolina ot Pussycat doNs
    Guest
    пффф.... и на мене ми пада ужасно мн ужасноооо.... косата ми по принцип е много тънка и направо нз, имам чуството че ще ми опада цялата косааа!!!

Повече от фен
    И моята по едно време беше започнала да пада,но сега се нормализира горе-долу .Е,пак си пада,но по по-малко(да чукам на дърво).Може би е от сезона.Не знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си