.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Дали е вярно ???

здравейте дали е вярно това "ако оби4а6 някой пусни го на свобода,а ако се върне значи е твой за цял живот"
    в моя случей не е то4но така но...
    аз съм на 17 а също и той от много отдавна(още от малки в училище и после кат по пораснахме се запо4на ве4е наистина) сме заедно но с прекъсвания със сега6ния ми приятел сме касали много пъти(той де)и след време той иска пак да е с мен (естествено 4е сесъгласявам де)и аз искам де и отново се събираме.това е било ве4е 2 пъти.
    понеже сега усещам 4е нещо става с връзката ни (нали знаете как е след раздяла тъжно гадно а после когато се съберете пак колко сте щастливи)сякаш започваме да си омразваме дали ако този път аз предложа да се разделим и след време поискам да се съберем и той ще иска?
    мерси за мненията ама айде БЕЗ ГАВРИ
    4аоо

symnqvam se :} i az probvah ama pri mene ze che ne stana.. shans :P ako vse pak iskash da ste shtaslivi i da ne si omryzvate zashto prosto ne pochnete da pravite raznoobrazni neshta :}
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не е сигурно дали той ще пожелае да се съберете отново.Щом сте започнали да си омръзвате...ако и той го усеща,не знам.По-добре потърси начин да разведриш връзката ви и да не си омръзвате.За мен това да скъсате,при положение,че го обичаш,не е най-правилното решение.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не е сигурно дали той ще пожелае да се съберете отново.Щом сте започнали да си омръзвате...ако и той го усеща,не знам.По-добре потърси начин да разведриш връзката ви и да не си омръзвате.За мен това да скъсате,при положение,че го обичаш,не е най-правилното решение.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Вярно е!
    I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy

Guest
    а когато си омръзвате защо не намерите друго решение не да се разделяте

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    не това не е вярно
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас

Re: Дали е вярно ???

Цитирай Първоначално написано от coteto
    здравейте дали е вярно това "ако оби4а6 някой пусни го на свобода,а ако се върне значи е твой за цял живот"
    аз съм на 17 а също и той от много отдавна(още от малки в училище и после кат по пораснахме се запо4на ве4е наистина) сме заедно но с прекъсвания със сега6ния ми приятел сме касали много пъти(той де)и след време той иска пак да е с мен (естествено 4е сесъгласявам де)и аз искам де и отново се събираме.това е било ве4е 2 пъти.
    понеже сега усещам 4е нещо става с връзката ни (нали знаете как е след раздяла тъжно гадно а после когато се съберете пак колко сте щастливи)сякаш започваме да си омразваме дали ако този път аз предложа да се разделим и след време поискам да се съберем и той ще иска?
    4аоо
    Доста си неграмотна и... недорасла за 17 годишна
    Като е ставало 2 пъти защо пишеш не ми е ясно? Бахти и неореантираните хора...Или ви е просто кеф да ви говорят мили приказки.

Айде бе нареждайте ме що съм бил зъл, ама така мисля - така казвам.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Явно връзката ви е прекалено еднообразна и скучна,щом си омръзвате.Измислете нещо ново и разнообразно,за да не си омръзвате.Успех!!!

ако оби4а6 някой пусни го на свобода,а ако се върне значи е твой за цял живот"
    мдам вярно е
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    (: Русе :)

Цитирай Първоначално написано от Mitizaro
    4аоо
    Като е ставало 2 пъти защо пишеш не ми е ясно? Бахти и неореантираните хора...Или ви е просто кеф да ви говорят мили приказки.

и аз съм на това мнение
    айде благодаря лека нощ чао мерси
    So free

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Цитирай Първоначално написано от Mitizaro
    4аоо

и аз съм на това мнение
    айде благодаря лека нощ чао мерси
    6to ne mi kajete koe mi e negramotnoto a ne vi pitam kak sam pisala

Голям фен
    Оо експерименти ще си правим Искаш да си с този човек , но нещо пречи или намираш причината за проблема или се отказваш да разрешаваш проблема ? Кое ти е по - лесно ?
    Ако е да го разрешиш ти пожелавам късмет , но явно нямате какво повече да научите един от друг и ви се разделят пътищата.
    Ако не искаш да разбираш причината (което те съветвам да направиш) скъсай с него и си търси късмета при друго момче. Това не е работа непрекъснато да си задаваш някакви въпроси.

П.С. Факта , че сте късали 2 пъти явно и двамата не знаете какво искате.. не знаете какво искате , а сте тръгнали връзка да правите? Не става така .. за такова нещо човек трябва да се почувства "пораснал".

vsa6nost az znam kakvo iskam ama toi neznae kogato sam go pitala za kvo kasa s men toi mi vika neznam toi e ne porasnaliq ot nas dvamata

То ,че е вярно - вярно е ама вече 3ти път ?!?! Вие какво да не сте мазохисити или да си падате по филма "40 първи срещи" ?! Нъвсем непрепоръчително е да си играеш със Съдбата...

Мега фен Аватара на koalka
    Явно той не знае какво иска.Нещата не стават по-добри като късате постоянно, даже напротив.Нормално е да сте си омръзнали след толкова време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си