- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 мом4ета и 2 моми4ета :)
приятеля ми иска да правим секс на едното легло а на другото легло да са неговият наи добър приятел и аверката му..аз сам сагласна да го направя ..но...та искам да чуя ващо мнение.. не става вапрос за 4-ка.. моля даите мнениеблагодаря предварително
![]()
Щом искаш мнението ни значи ми е ясно,че си толкова безмозъчна,че и сама незнаеш какво искаш.Но все пак пойска мнението ми ... Отврат!Ама к'во се учудвам сигурно си ...хмм на 12?!
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
1 приятелка беше разказвала, че това е ставало с нея и съквартирантката й. Не било проблем, защото всеки си гледал партньора.........Аз лично не бих го направила!
Гаджето ти е извратеноКак може да поиска такова нещо,а ти как изобщо си съгласна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bEbsI скъпа на 17 сам...просто исках да чуя ващо мнение....ама маи сам сгрешила мястото..извинете че пуснах толкова 'безсмислена тема'![]()
![]()
Не е безмислена...но все пак ти си решаваш дали да го правиш или неПървоначално написано от vlibena_KyKlA
![]()
И аз не бих го направил...Просто няма смисъл...![]()
На същото мнение съм!Първоначално написано от lizzard_92
Щом ще ви бъде приятно на теб и на приятеля ти,няма лошо.Аз не бих го направила.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Както сте си на отделни легла току виж всички се окажете на пода....![]()
Hah hah hah.
Tui de,v na4aloto na susednoto leglo,posle na edno.Priqtelqt ti i negoviqt nai-dobur priqtel....hmmm da to4no tova im se vurti v glavata.
Ina4e ideqta ne e tolkova tupa,(ama ti si ot Milan - prosteno ti e)!(oniq det e napisal "lame").
Abe probvai,puk kak doide-ne si malka.Ama gledite da spazvate prezervativnoto iziskvane.Ti taka ili ina4e ve4e si se navila...
Lady of mystery,
what is thy
history?
Глупаво е[!][!][!]...Няма смисъл...
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
питай майка сиПървоначално написано от vlibena_KyKlA
![]()
+1Първоначално написано от VeRdiSSima
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Tuka ne uspqh da skiam problema kade e.Se edno ste v hotel za лоьбов![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Крайно тъпа идея!!!!!!!!!!!!![]()
Би имало смисъл ако си замисляте суйнг партиИнак найстина е глуповато... А и си помисли дали момчетата наистина не си правят планове да си ви "менкат"... Ако е така, то значи са доста инфантилни щом не смеят да ви го предложат направо...
Кат искаш го праветв аз лично няма да направя такофа нещо
OnLy God CaN Judge Me !
az sa6to ne bih go napravila,bi mi bilo mn neudobno...ne to4no...no...nqkaksi ne si go predstavqm,ako ste savsem otdelni dvoiki,ako se menkate ve4e e drugo
,no taka...ne6to...ne.ne stava
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!