- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите???
с приятелят ми не сме го правили от месец незнам какво да си мисля ве4е.не мисля 4е има друга щях да разбера (пък и той не е такъв)
попитах го а той нищо не ми каза.опитвам се да измъкна нещо ама не става той е като костелив орех
незнам при вас случвало ли ви се е нещо такова?
мерси за мненията ама айдеБЕЗ ГАВРИ
![]()
Може да има някакъв проблем.Да има обрив или нещо такова и да нейска да те зарази и в същото време му е неудобно да ти каже.Ддз аз така мисля...![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Опитай се пак да поговориш с него.Питай го дали има някакъв проблем или просто не иска.Ако пък не иска да говорите пробвай да го възбудиш по някакъв начин,може и да подейства![]()
Ми замъкваш го във вас, и го почваш![]()
Споко мацка,поговорете си сериозно..не го оставяй докато не ти каже и ще видиш,че ще е нещо такова и няма за какво да се притесняваш..Първоначално написано от coteto
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
И ние с моя не го бяхме правили 5 седмици по едно време. Просто така се получи-нямахме терен. Ако това не е проблемът, тогава направи разбор на връзката си. Прецени какви са ви отношенията и не на последно място. Говори с него. Постави въпрост ребром и не търпи шикалкавения!
Присъединявам сеПървоначално написано от bEbsI
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Точно така \Първоначално написано от Анонимко
/ защо трябва да го питаш? кое момче не обича секса?
![]()
When you dream anything can happen.
ами както казаха другите погоеои с него! попитай го какъв е проблемът..кажи му 4е може да ти каже вси4ко....попитай го в теб ли е проблемът и ако да да ти каже какъв е за да се поправиш!
"Тъй отсъдеи експертица,в суха путка кур не влиза ! И се съгласихме всички,писна ни от сухи пички !"
и аз...Попитай го има ли некъф проблемПървоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
spored men 4oveka prosto nqma jelanie![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
izneverqva ti
Не виждам да има нещо лошо в това, че понякога не ти се прави секс. Пуф, хора сме. Случва се да нямаме желание. да не си го пренаситила?
napalno vazmojno eПървоначално написано от krem4et0
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
да разбира се как не
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
stranno e da ne iska 1 mesec da pravite sex,ne e normalno spred men...nadqvam se da ne mi se sluchi tva...pak nz govori pak s nego nakarai go da ti kaje zashto ne iska,moje da ima nqkvi problemi ..de da znam trq da go nakarash da progovori
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!