- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- горе6та вода
наистина ли пиенете на горе6та вода помага за отслабването? и как се пие,по 1 4а6а преди ядене ли как?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
sutrin na gladno edna 4a6a gore6ta voda![]()
и какъв е ефекта?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ami pre4istva ti organizma ot otrovnite toksini..taka 4etoh nqkade
и помага за отслабването?
Da,pre4istva i kojata ti stava po-4ista-taka sam 4uvala az no ne sam rpobvala.
ок мерси,6е пробвам
неПървоначално написано от monityY
бихте ли ме светнали малко повечко по тази тема само пречиства от токсините така ли?
няма любов
а някой би ли ни светнал кои са тези "токсини" ??? И как точно е натрупват в организма и как темепратурата на приемата вода влияе на изчистването им.Първоначално написано от `sladko_kotence
Единственото, което е плюс на топлата вода - тялото не губи енергия да я затопли до 37-38 градуса в стомаха.
а са се сетих 4е тя май намалявала апетита а?
оф като пиете гореща вода получавате разтройство и така се свалят килограмите![]()
пп:не се ебавам![]()
Първоначално написано от teenage_drama_queen
След този коментар не бих пробвала
а аз бих,6том се отслабваПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
Ама сложи в топлата вода Изцеден лимон аз така съм чувал :P Или мед
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
По добре пий чай каква е тая топла вода да се попариш ли искаш????Ако пиеш и зелен чай ефекта ще е мн по добър!Първоначално написано от monityY
![]()
![]()