- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли фетиш?
?
PP nedei tri temata we
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Не.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ko e feti6?
Човека се е объркал искал е да каже сфещти![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
feti6i sa nari4a
nep,nqmam![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Изпъкналите вени по мъжки ръце.
мъжки коремчета, космати гърди, устни, извити накрая...
Преди имах много силно изразен фетиш към дългите коси, но вече не толкова. В смисъл, толкова силно беше влечението ми, че не можех да изпитам сексуално влечение към мъж с къса коса (или без). Е, вече не е така, алелуя![]()
Сега моята страст са прасците - силни и големи, лошото е, че те са заложени генетично и чрез фитнес и пр. не можеш да си развиеш прасеца. Въпрос на гени
П.П. Фетиш се нарича част от тялото или предмет, който предизвиква възбуда сам по себе си. Например - виждаш обувка с висок ток и се надървяш, без да е обута от готино маце. При най-изразения фетишизъм фетишиста може да стигне до оргазъм само благодарение на контакт (допирен или зрителен) с съответния предмет или част от тялото.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Нямам
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Всеки има, но малцина са тези, които са го открили и го осъзнаватПървоначално написано от swords1010
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Какво е фетиш? Нещо като слабост ли![]()