- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- места за секс
F apartament![]()
![]()
![]()
na ba6tati rabotata i na maikatio ne propuskam........
В апартамент...
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
На спалнята,на дивана,на кухненския плот,на масата,на земята,на капака на колата,вътре в колата,на тоалетката и в банята.За сега само за тези места се сещам
![]()
When you dream anything can happen.
В банята,в кухнята...на леглото![]()
Еми класик.Леглото.
"...Unbreakable Union of freeborn Republics,
Great Russia has welded forever to stand.
Created in struggle by will of the people,
United and mighty, our Soviet land!..."
на леглото,под душа понякога..но не и на по-нестандартните места,защото не си падам по такива неща..нз защо...Обичам да ми е удобно,меко..приятно..сигур о и т.н. (:
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Пред компютъра с Левислава и Деснислава най-вече.
Върху люлката ( един път залюляваш , половината работа ти е свършена)
![]()
в сеното !!! нз яко ми се струва треа се опита
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
ф тех иначе вънка ми е некомфортну
OnLy God CaN Judge Me !
Аз само в леглото и под душа.Може би защото не ми удобно навънкане обичам да ме гледат
![]()
merak mi e nqkade kadeto e ojiveno ama nikoi da ne znae , da ima trypka bez zna4enie ....
И аз искъм пробвам на плажа ама немавреме кога отида на мореПървоначално написано от Viktoriq_
![]()
Иначе по темата на креват... голям![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
na men tova mi e edna ot neosa6testvenite fantazii,zaedno s tazi da go napravq v u4ili6teПървоначално написано от savoy
ina4e nai-4esto v legloto i v kolata,no nai-valnuva6tiqt mi i gotin sex be6e v edna detska gradina na dvora![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
в болничната стая на едно от леглата
na leglo,v banqta v parka .v kolata,v kuhnqta na masata,v hola na divana i na masata.na zemqta,na terasata(no s prozorci)i za tva se seshtam![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
човече сеното е отврад...Боде на гаджето ти не е удобно а и сено у вас надали има а навън колкото пъти да съм го правил толкова пъти все ще се намери някой който да гледа!Първоначално написано от savoy
kadeto ti e kef!
На най-различни места, но най често го правим у тях![]()
>>> House Music <<<
аз много искам на водно легло, ако има желаеща с подобна постеля да ми пише :P