.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: 15

15
    Guest

15

za 15 septemvri kak she ste oble4eni shte podarqvate li buketi ?????

Да, ще подаря букет на класния/класната.А с кво ще съм облечена много зависи от времето, все пак може би ще съм с рокля.

по прашки и сутиен

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
    по прашки и сутиен
    аз реших ако е по-топло да съм само по прашки ..

Guest
    to nese znae dali 6te se sabudq ,4e da otida ..uxauhxa mqtam si dunkite ,edna bluza i aree..Tva e nai-omraznia den v jivota mi i za tova ne mislq da se prigotvqm kato za abiturenski bal-rokli ,tok4eta i t.n

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Букет задължително ще подаря на класната/класния(не се знае все още).Относно това с какво ще съм облечена вероятно ще бъда по-офижиално,а не с дънки.Предполагам с поличка и некфа блузка
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цветя няма да подарявам.Кефя се на класната,ама по принцип не подарявам цветя - не виждам какъв е смисъл.Аре за РД-то й,за некой празник или за завършването - да,ама за започването на годината - аре нема нужда.
    А как ще съм облечена ли - ми мисля да се явя цялата в черно Ама отгоре ще се наложи да си облека унифмормата Не смятам,че трябва да се издокарвам по някакъв по-специялен начин - това не е празник,а точно обратното.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Кви цветя, кви 5 лв? Няма такива работи, не са заслужили А, как ще съм облечена - по пижама , както винаги Ъъъ, може би с роля ако времето благоволи да се оправи... Ако не - дънки rlz
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Букети няма да подарявам-не виждам смисъл в това.А относно облеклото - ако е хубаво и топло времето ще съм с рокля,иначе с дънки и някакъв потник + дънково яке.Макар че си мислех да се облека в черно,щото нали първият МЪЧЕБЕН ден ... траур и т.н. ...

Guest
    Цветя в никаъв случай, не мога да гледам класната си А за дрехите.....рано е да се каже, само се надявам времето да се постопли малко [-o<

Гостенинаaa
    Guest
    да бе да подарявам букети...не съм някъв мазняк,иначе с джинси и тениска ко друго,ако е студено суитчър

всяяка год съм подарявала букет на класната и на бившата класна в 8ми клас...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

fdssdsdfsdfs
    Guest
    Ниакви букети няма да подарявам и не ми пука с какво съм облечен ще нося само фотоапарата да снимам новите си съученички

Повече от фен
    Град
    София
    Букети няма да подарявам, а с какво ще съм облечена....ми сигурно дънки и някаква блузка.

Guest
    ъм, ако е хладно сигурно ще ходя както днес - в черно, тесен панталон, платформи, риза и кожено яке. ако не - с някое потниче и дълга пола. букети не нося - и без това още не знам кой ще ми е класен, всяка година са различни при нас.

Град
    София
    Букети няма да подарявам - класната ми е егати чудовището, не заслужава
    Ако тая седмица не си харесам някоя нова дрешка, сигурно ще съм със светли дънки, риза на бежави раета (вертикални) бяла тениска отдоло. Това е в случай, че не се боядисам. Ако се боядисам черен, ще бъде нещо по-хард :Р
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Ще съм облечен с дрехи и не подарявам букети
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Ще подаря букет на класната,въпреки че не я познавам
    Предполагам,че ще съм облечена с дънки и с блузка с късо ръкавче

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    s nai-novite si drehi ...i..cvetq..ne nosq ot 7kl nasam
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Дам,букетче задължително (: Ще съм с дънки,червен колан,червена блуза и червени обувки.Междудругото червеното рЛз (:
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Мисля да съм цялата в черно и с метълските си дрънкулки-още от 1 ден да знаят с кого си имат работа
    Букет ще взема там нек'в-все пак да направя добро впе4атление на новите даскалета-все пак съм заек Требва 1 ден да се "подмажем",пък за по-нататък.....да

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Супер фен
    Ами предполага се,че ще съм по спортно облечена.Е малко ще се понаглася де.Все пак нов клас .... да не правя лошо впечетление.Иначе букет .... мм какво е това бе?От няколко години не се занимавам да подарявам букети.Нямам навика.А и до колкото знам ще имам мъж за класен...какъв букет?Няма смисал ....
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    mi az na 10 imam rd,taka 4e shte imam baq novi drehi i nz oshte
    a za buketa sigorno ne,zashtoto dori nz koq shte mi e klasna tazi godina no moje nz
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

айми зависи ит времето наистина
    няма да съм кой знай кво наконтена но няма и да съм някое селян4е

buket 6te podarq estestveno na klasnata/klasniq....hm....kak 6te sam oble4ena-s 4erniq pantalon i sega sam si haresala edna bluzka,6e hodq da si q zemam,tunika e de,ne bluza,ama mn qko stava
    Just haters make me famous! εĭз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си