.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: 15

Град
    Непостоянно
    букееет ?!? немз..да местя се нооо не си падам по тва иначе ще съм с едно кожино якенце и там другите му дрънкулки
    .!.

Голям фен
    Град
    на луната
    Букет няма да подарявам, вссяка година го правех но тази съм решила че вече не заслужава! С какво ще съм облечена-миии.....дънки и блузка а може би и с униформа, ако ни накарат да ги облечеме , което е малко вероятно!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Град
    40 Miles from the Sun
    Ще съм с униформата, не знам дали ще взимам букет ..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    buketi ne podarqvam,a otnosno drehite... nai veroqtno cheren pantalnon,sako i boti a da i da ne zabravq lubimata mi chanta Louis Vuitton!...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Ами за тва как ще съм облечена зависи напълно от времето, а за букета на всеки 15 подарявам цветя на класната, защото адски много си я уважавам.Виж за завършването вече си зависи само и единствено от настроението ми и тва как сме се разбирали през годината
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Аз с кво съм облечен нема да е от голямо значение ама сиг с дънки/тениска/жилетка(ако е студено). А за букет - ми имам КЛАСЕН и е леко гейско да се подаряват цветя на мъж ( лично мнение).

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ще се изтреса там с любимия ми черен панталон, една бежова блузка, ако времето е по-студено, а ако е по-топло - с някой 3/4 и тениска и там други аксесоарчета..А букет трябва да нося, щото ще имаме нова класна, която не ми е от любимите учители
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на bEbsI
    Подходящо,за времето облекло.Относно букета в момента няма даскал,който да ме кефи толкова,че да му занеса.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си