букееет ?!? немз..да местя се нооо не си падам по тваиначе ще съм с едно кожино якенце и там другите му дрънкулки
![]()
.!.
Букет няма да подарявам, вссяка година го правех но тази съм решила че вече не заслужава! С какво ще съм облечена-миии.....дънки и блузкаа може би и с униформа, ако ни накарат да ги облечеме , което е малко вероятно!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ще съм с униформата, не знам дали ще взимам букет ..![]()
buketi ne podarqvam,a otnosno drehite... nai veroqtno cheren pantalnon,sako i boti a da i da ne zabravq lubimata mi chanta Louis Vuitton!...![]()
![]()
![]()
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Ами за тва как ще съм облечена зависи напълно от времето, а за букета на всеки 15 подарявам цветя на класната, защото адски много си я уважавам.Виж за завършването вече си зависи само и единствено от настроението ми и тва как сме се разбирали през годината![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Аз с кво съм облечен нема да е от голямо значение ама сиг с дънки/тениска/жилетка(ако е студено). А за букет - ми имам КЛАСЕН и е леко гейско да се подаряват цветя на мъж ( лично мнение).
Ще се изтреса там с любимия ми черен панталон, една бежова блузка, ако времето е по-студено, а ако е по-топло - с някой 3/4 и тениска и там други аксесоарчета..А букет трябва да нося, щото ще имаме нова класна, която не ми е от любимите учители![]()
You are broken, I can fix you...
Подходящо,за времето облекло.Относно букета в момента няма даскал,който да ме кефи толкова,че да му занеса.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.