Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Изобщо не ми пука какви са и песните, за мен тя е боклук и това си е.
на мен пък не ми пука за твоето мнение.и просто ме дразни как на разни мазни песнички им лепват рнб...едно време мн му се радвах на стила...
Момче, това не ти е чат, а форум! Стига с тоя офтопик и чатене с другите потребители. И махни този гейски аватар, че дразни. Някакъв педал се лези насреща ни.

Първо не ми пиши със шрифта...второ както казах, аватара ме кефи и не виждам какво му е "педалското" а да, може би косицата..ам такава му я харесах, дрпугите не му отиваха на формата на главата...
И ако знаеше кои са Paradise Lost може би щеше да осъзнаеш, че си падам предимно по метъл...
Трето, да това е форум...но както забелязвам отдавна темата е излязла от разговор за комерсиалната музика- само хейт, хейт, хейт...оставете хората да си слушат каквото искат.А и бях принуден да спомена, че това, което и по телевизията в повечето случаи не е рнб!
Както и че ако не си "говориш" с останалите потребители форума изобщо няма да е интересен...
Четвърто - като имаш проблем - вземи се регни и ми напиши някое ЛС и няма да има такова "чатене" както ти го наричаш.
А мерси =]