.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Имената на едни прически

Съжалявам за глупавата тема, но искам да ви питам за три прически.

Първата е като на Ник Картър от Бекстрийт Бойс, но не сега, ами старата, когато беше с дълга коса и път по средата. тя как се казва? Паница ли беше? да, но паница има много варианти? Дали да не занеса снимка на фризьорката да ме направи така. Искам такава прическа, много ми харесва, обаче косата ми е чуплива за разлика от на Ник Картър. Май ще трябва да ме изправят?

Втората е една прическа, която май се казва Лъвче - може ли да ми обясните горе-долу за какво става въпрос, как изглежда?

И третата е женска, но не ме интересува за мен, а а за една приятелка, тя ми каза да питам, но къде кой питах - никой не знаеше. Та тя била някаква на етажи. Като например три етажа? Нещо като някаква си героиня Ерика от сериала "Ранени Души" - не съм го гледал, но явно знаете за какво става въпрос. Та как се казва тази прическа на етажи?

Guest
    Е, никой ли не знае?

Мега фен Аватара на Blab
    1-вата - права на път
    2-ра - убий ме, за "Лъвче" не съм чувала
    3-тата - етажирана(не съм гледала т'ва за раните)

Guest
    Мерси, първата всъщност наистина е права на път и паница.
    Мерси за отговорите, а ако някой е чувал за Лъвче да пише.

Guest
    А, момичето ми показа - в Гугъл отивате при търсенето на изображения и написвате: "Paola Riquelme" (с кавички). Първата снимка има една жена с мъж. Жената е с розова рокля. За тази прическа става, така каза приятелката. Щото и тя така търсила етажирана в Гугъл, но нищо не намерила. Явно някой коафьор трябва да каже има ли си име въобще?

Guest

http://www.todopuebla.com/uploaded/fotos/1784.jpg

Линка е в заглавието на това съобщение

Guest
    Хубаво момиче, бих я праснал. Как се казва? А прическата и наистина й отива.

Guest

http://www.todopuebla.com/uploaded/fotos/1784.jpg

Та как се казва тази прическа на момичето? Снимката е в заглавието на това съобщение.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Ами просто етажи като кажеш така ще те разберат много е известна ..смисал много хора са на етажи .. казваш колко етажи искаш може и да занесеш снимка ако неможеш да обясниш как искаш да е [/u]
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си