- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Поспалана.....
Ми в последно време ми става нещо кат съм с някое момче проблема е там че може да кипя от енергия, но видя ли се, с което и да е момче изведнъж почва да ми се спи и да се чъствам адски изморена бе направо парцал....Някой може ли да ми каже дали е имал такъв проблем....вече почнах да се притеснявам и то мн... темата не е ебавка, но ако щете се ебаваите
може да е от времето и да си внушаваш аз например пролетта ме цепи неко пат тиквата![]()
тва е от мен :PПървоначално написано от savoy1
И докато праите секс ли си така![]()
Не схванах много![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
Нее честно..може да е защитна реакция![]()
![]()
Между другото и на мен ми се е случвало но и аз незнам на какво се дължи!!!Първоначално написано от menta_loverka
![]()
![]()
Ами възможно е наистина да се изморяваш преди срещата, а може и да е от самовнушение. Можеш да разнообразиш малко програмата и да отидете ня някое интересно място или някаде където, ще ви се наложи да се движите. Пробвай да пиеш повече напитки, съдържащи кофеин.![]()
Sa 6ti obqsnim...tva e za6titna reakciq...kogato si pritesnena ili ne6to ot sorta...
Po4ti sa6toto e s pripadacite s taq razlika 4e ne gybi6 saznanie...moje 4ovek da pripadne ot pritesnenie ili strah dori tva e za6tita na mozaka izkliu4va blokira sqka6 dokato ne otmine opasnosta...moje da e sa6toto![]()
"Аз съм Каспър.Спокойно."
vyzmojno e kato si s tova mom4e da se otpuska6 tolkova mn ii nqkak si sys nego da se 4uvstva6 dale4 ot natovarenoto ejednevie ,tolkova 4e 4ak da ti se dospiva ;] xax![]()
и на мен но мн мн мн рядкоПървоначално написано от VeRdiSSima
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Аз по едно време се чуствах така само като бях с гаджето ми...незнам що,май леко ми беше омръзнал.Може и при тебе да е от това...нз
дължи се на нагласата ти![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Ami da btw slu4va mi se. Dosta 4esto... primerno s gajeto sme u nas ili u tqh i mn mi se dospiva... ama mn... Kato zapo4nem da se celuvam i t.n i mi se dospiva...
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!