- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бяло течение
Самозадоволявах се няколко дни подред и спрях, защото започнах да усещам болка (не много силна и не постоянна)..На другия ден имах бяло течение (много).. И освен бялото течение и нещо друго, което приличаше на гной. Имах и сърбеж. Спрях да се самозадоволявам. След два - три дни гнойта изчезна, а от сърбежа остана съвсем малко. Не съм ходила на гинеколог и не мисля да отивам, нито пък да казвам на майка ми и затова пиша на вас и очаквам да ми помогнете, да ми дадете съвет, мнението си или да споделите ако и вие сте имали подобен проблем.. Не искам съвети от рода на: иди на гинеколог или пък говори с майка си, защото не искам майка ми да разбира, че съм се самозадоволявала.. Очаквам помощта ви.. Благодаря ви предварително!!!
П.П. На 14 съм.. и съм девствена!!
![]()
![]()
[/b]
Ти сИ мНоГо FRESH and COOL, И тЕ хАрЕсВаМ VERY MUCH. ВеДнЪж LOOK at ME, и пОсЛе DON'T FORGET ME. СъРцЕтО мИ Е TIC - TAC for YOU, зАщОтО I LOVE Youuu..
Oh i az kato teb vednaj taka,no mai ne use6tah bolka.Ami si4ko si otmia samo>
излиза 4е има6 по голямо довеие на нас от на майка си,както и да е,ако сърбежа не спре окон4ателно може6 да си земе6 "тридерм" крем4е против гъби4ки и инфекций,6тото може да си лепнала някоя ако са ти били мръсни пръстите,но е за препоръ4ване да не го зима6 без лекарско предписание,ина4е 4е помага,помага![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Няма как да се излекуваш без лекар. Някои венерически болести се предават не само по полов път. Щом е имало гной, болка и обилно течение, положението е сериозно. Ако го оставиш така, ще плъзне по другите ти органи...по костите...а влияе и на мозъка, защото лимфните пътища се затлачват.
Който каквото и да ти каже, че му е помогнало, не вярвай и не използвай нищо на своя глава. Дори той да се е оправил, той може да е имал различен вид гъбична инфекция най-малкото...или тя да е била в различен стадий...а и организмът на всеки е различен.
Да, всичко ще отмине само. Молете се да не дойдете на моя хал, защото тогава ще си блъскате главата в стената...нищо не е случайно. Симптомите могат да излязат наяве за 1 ден и после да отшумят, но бактериите си живеят.
Възможно ли е да бъде по-красиво?