.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Как да й помогна?

Значи, една приятелка е влюбена в някакъв дръвник (и като го казвам имам точно това предвид), който очевидно се изживява като големия сваляч и с променливото си поведения я наранява много. изпадала е в големи кризи заради него, в мн гадни депресии... искам да й помогна, но не знам как, тъй като съм далеч от гледната й точка и не разбирам как може след като е ясно, че на него не му пука за нея, тя все ощ еда го търси и т.н. Как мога да й помогна да го преодолее и да продължи живота си? Тъжно ми е да я виждам нещастна и не издържам д астоя безучастна, докато тя рухва пред очите ми.

Голям фен
    Не може да имаме само хубави моменти .. колкото и да и наливаш акъл , едва ли ще те послуша, оставия да мине през това , просто бъде до нея и й покажи че не е сама ..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    bqh v situaciqta na priqtelkata ti-povqrvai,ako tq samata ne go proumee nikoi nemoje da i pomogne,li4en opit
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    bqh v situaciqta na priqtelkata ti-povqrvai,ako tq samata ne go proumee nikoi nemoje da i pomogne,li4en opit
    Podrepqm,i az sam bila.Moejsh da i pomognesh edinstveno kato q razvejdash navan po kafeta da q raznoobrazqvash dori da ne iska da izliza trqbva da q karash.Ne i pozvolqvai da si sedi u tqh da slu6a gadna muzika,da mu gleda snimkite i pla4e.Moite pr taka mi pomognaha postoqnno bqhme navan i me raznoobrazqvaha

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Podrepqm,i az sam bila.Moejsh da i pomognesh edinstveno kato q razvejdash navan po kafeta da q raznoobrazqvash dori da ne iska da izliza trqbva da q karash.Ne i pozvolqvai da si sedi u tqh da slu6a gadna muzika,da mu gleda snimkite i pla4e.Moite pr taka mi pomognaha postoqnno bqhme navan i me raznoobrazqvaha
    Tva bqh az
    Next Time I`ll be True...

Guest
    горе-долу това опитвам да правя - да се разхождаме, да я чувам от през деня...може би трябва да се наговорим тайничко с още няколко момичета да я измъкваме навън, за да не остава мн време сама...че ме е и страх...да не направи някоя глупост...

Град
    Там, където е сърцето...
    Случвало ми се е приятелките ми да се опитат да ми покажат, че момчето не е за мен... е просто докато сама невидях колко струва никой неможеше да ме накара да си променя мнението....
    Докато сама не види какъв всъщност е той, ти каквото и да правиш няма да и помогнеш. Така че най-добре я остави да се опари, за да разбере.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Шматки винаги ще има.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    че ще има - ще има... но на мен ми се обръща всичко отвътре като видя, че пак е плакала...идва ми да го удуша онзи малоумник - да можеше поне твърдо да я отреже, щеше да й е някак по-лесно...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    че ще има - ще има... но на мен ми се обръща всичко отвътре като видя, че пак е плакала...идва ми да го удуша онзи малоумник - да можеше поне твърдо да я отреже, щеше да й е някак по-лесно...
    Щом не вижда, че това и вреди, значи заслужава да я нараняват.
    Никое момиче 14-25 години не харесва стойностни момчета.
    Харесват се тези, които лъжат, нагрубяват изневеряват... Това няма как да не се съгласите с мене.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby

Edna priqtelka mi go napravi tova,kato bqh mn ot4aqna.Napravete i ne6to takova.[/url]
    Next Time I`ll be True...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Харесват се тези, които лъжат, нагрубяват изневеряват... Това няма как да не се съгласите с мене.
    аве, чак толкова да генерализираш, няма да се съглася...има всякакви хора. но да не се отклонявам от темата.

kameliqbaby, много красива идея, мерси за помощта.

Цитирай Първоначално написано от Atika
    Не може да имаме само хубави моменти .. колкото и да и наливаш акъл , едва ли ще те послуша, оставия да мине през това , просто бъде до нея и й покажи че не е сама ..

Guest
    pitai silveto

Guest
    Ми мила не знам пробвай да я изведеш някъде да се забавлявате.Аз имам същия проблем обаче е много по-сложен приятелката ми е болна не яде станала е 40 кг,ходи с наркоман утях постоянно я пребиват,ходи със синини на училище и не иска да чуе да зареже приятеля си и да се храни и освен тфа майка и не иска да им купува лекарствата от който се нуждае.От добро и отлично момиче в училище пропадна изведнъж и ние не можем да направим нищо.
    Все пак ако приятелката ти е инат няма да чуе...

Град
    Пловдив
    аве, чак толкова да генерализираш, няма да се съглася...има всякакви хора. но да не се отклонявам от темата.

kameliqbaby, много красива идея, мерси за помощта.
    По мои наблюдения, хич не преувеличавам.

Guest
    е, виж сега, това е логическа грешка. твоите наблюдения са върху частни случаи, тъй като определено не можеш да познаваш всички момичета. подобна генерализация е логически неиздържана.

Град
    Пловдив
    10-20% изключения не ме правят грешен.
    Това което казвам е: Остави приятелката си да страда, очевидно го заслужава щом не го осъзнава.

Запознай я с някое друго момче.. може пък да престане да тича след този

Guest
    10-20% изключения не ме правят грешен.
    айде бе

Мега фен Аватара на koalka
    Разбирам те, но се опитай да й говориш.Да я убедиш това, което е истината.Ако не стане, няма какво да направиш.Трябва тя сама да го разбере.

di4e
    Guest
    lubovta e slqpa!! osta vi q tq da re6i kakvo da pravi tova e neiniq jivot samo q oti6avai kogato e tajna zaradi nego

di4e
    Guest
    lubovta e slqpa!! osta vi q tq da re6i kakvo da pravi tova e neiniq jivot samo q oti6avai kogato e tajna zaradi nego

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    С времето чувствата й ще намалеят. Може би наистина има нужда от повече забавление и контакти с приятели, за да го позабрави, пък току виж срещнала някой, който я заслужава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си