- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разбират ли ви родителите ви?
q kajete kato si hvanete gaje va6te zabranqvat li vi da izlizate s nego ili vi potkrepqt i iskat da se zapoznaqt s nego?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Майка ми не ме разбира, тя си има своя гледна точка за всичко и си държи на нейното. Тате обаче ме разбира, той постоянно ми казва, че в мен вижда него преди 25 години и сега минавам по неговия път, ако той не ме разбере, то кой би ме разбрал ?
За щастие баща ми е печен и вобще не е консервативен
Jebem te u usta, jebem te u oko
Да и при мен беше така, но сега като съм сама с майка ми не мога да се оплача. Даже и скоро, говорих с едно момче по телефона и мама беше до мен и той вика прати й поздрави и аз й казах и тя вика "Ами да му се връщат."Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Значи при мен нещата са доста интересни.Тати е много разбран и печен човек винаги ме подкрепя и е готов да вършим какви ли не простотии.За момчета,никога не ми е правил проблеми,напротив би се радвал,ако знае,че има свястно момче до мен.Ммама е по-притиснителна и вечно иска да знае всичко около мен,често проявява неумерено любопитсво,което ме изнервя.
Аз си обяснявам това,че тати е так либерален понеже се е оженил доста млад за мъж и може би не еуспял да изживее напълно младостта си.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Дам..наистина е така..тати ме разбира,обаче мама иска да знае повече за тва момче..и направо..вика ми кво правите с него,ква е любовта ти към нещо..Нещо нормално да ме пита,обаче аз се нерва![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
jiveq samo s ba6ta si,mnoy e pe4en daje si govorim na tema gadjeta,celuvki ponqkoga i sexbez da spomenavame dumata sex imame si ne6to kato skrita duma koqto zna4i tfa kolkoto i da e sme6no dumata ni za sex e "stra6ni raboti"
mnoy me kefi,az go izmislih,taka kazvam i kogato mi e do6ul cikula,vikam "tati doidoxa mi stra6nite raboti"
![]()
![]()
awe super se razbirame daje sum zapoznavala 2 ot gadjetata si s nego
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първо, не виждам нужда да информирам нашите кога съм си хванала гадже и кога не съм. Млада съм да се омъжвам още![]()
Второ, и да им казвах, те никога не биха могли да ми нареждат какво да правя с личния си живот, тъй като това не им влиза в работата![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
аз не се разбирам ,но със мрънкане сичко става.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mi..s nqkoi izklu4eniq vs e nared![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Да, нямам никакъв проблем с тях. Познават приятеля ми, запознах ги малко след като се събрахме. Приемат го като свой син и бъдещ зет. Никога не са ми създавали проблеми, че излизам с него, че спя в тях или че той остава да спи в нас.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
баща ми би ме разбрал.. сигурна съм в това.. но маика ми .. тцтя никога нищо не разбира
![]()
ами наще са прорив тфа аз да си имам гадже ако ме видят с момче лелеле пощуряват![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
мислим еднаквоПървоначално написано от valantain_love
аз само веднъж споменах за едно гадже..иии почна шпионската дейност..звъни телефона и коой дига ?мамчето
е вече си трая секи да се оправя \
/
.!.
Ами родителите ми са в Германия и когато си хванах гадже незнаеха после ги запознах ии определено го харесаха жалко че се оказа един безподобен кретен![]()
Не, и мисля, че колкото по-голяма ставам, толкова мама не ме разбира. Дори иска да налага волята си върху мен. Случва се да й обесня нещо, а тя си знае нейната. Въобще не ме разбира.![]()
Ами не могат да ми забранят,пък и не го правят.Разбират ме много.
Next Time I`ll be True...
emi bih kazala che me razbirat...parviq pat kogato zapoznah gadjeto si s bashta mi...beshe malko napecheno,zashtoto neznaeh kak shte reagira za godinite mu,no sega veche vsichko e nared...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!