.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

di4e
    Guest

Разбират ли ви родителите ви?

q kajete kato si hvanete gaje va6te zabranqvat li vi da izlizate s nego ili vi potkrepqt i iskat da se zapoznaqt s nego?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Майка ми не ме разбира, тя си има своя гледна точка за всичко и си държи на нейното. Тате обаче ме разбира, той постоянно ми казва, че в мен вижда него преди 25 години и сега минавам по неговия път, ако той не ме разбере, то кой би ме разбрал ?
    За щастие баща ми е печен и вобще не е консервативен
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Майка ми не ме разбира, тя си има своя гледна точка за всичко и си държи на нейното. Тате обаче ме разбира, той постоянно ми казва, че в мен вижда него преди 25 години и сега минавам по неговия път, ако той не ме разбере, то кой би ме разбрал ?
    За щастие баща ми е печен и вобще не е консервативен
    Да и при мен беше така, но сега като съм сама с майка ми не мога да се оплача. Даже и скоро, говорих с едно момче по телефона и мама беше до мен и той вика прати й поздрави и аз й казах и тя вика "Ами да му се връщат."
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Значи при мен нещата са доста интересни.Тати е много разбран и печен човек винаги ме подкрепя и е готов да вършим какви ли не простотии.За момчета,никога не ми е правил проблеми,напротив би се радвал,ако знае,че има свястно момче до мен. Ммама е по-притиснителна и вечно иска да знае всичко около мен,често проявява неумерено любопитсво,което ме изнервя. Аз си обяснявам това,че тати е так либерален понеже се е оженил доста млад за мъж и може би не еуспял да изживее напълно младостта си.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Дам..наистина е така..тати ме разбира,обаче мама иска да знае повече за тва момче..и направо..вика ми кво правите с него,ква е любовта ти към нещо..Нещо нормално да ме пита,обаче аз се нерва
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    jiveq samo s ba6ta si,mnoy e pe4en daje si govorim na tema gadjeta,celuvki ponqkoga i sex bez da spomenavame dumata sex imame si ne6to kato skrita duma koqto zna4i tfa kolkoto i da e sme6no dumata ni za sex e "stra6ni raboti" mnoy me kefi,az go izmislih,taka kazvam i kogato mi e do6ul cikula,vikam "tati doidoxa mi stra6nite raboti" awe super se razbirame daje sum zapoznavala 2 ot gadjetata si s nego
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Първо, не виждам нужда да информирам нашите кога съм си хванала гадже и кога не съм. Млада съм да се омъжвам още
    Второ, и да им казвах, те никога не биха могли да ми нареждат какво да правя с личния си живот, тъй като това не им влиза в работата
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

аз не се разбирам ,но със мрънкане сичко става.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi..s nqkoi izklu4eniq vs e nared
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Да, нямам никакъв проблем с тях. Познават приятеля ми, запознах ги малко след като се събрахме. Приемат го като свой син и бъдещ зет. Никога не са ми създавали проблеми, че излизам с него, че спя в тях или че той остава да спи в нас.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

баща ми би ме разбрал.. сигурна съм в това.. но маика ми .. тц тя никога нищо не разбира

Град
    sofiqqq
    ами наще са прорив тфа аз да си имам гадже ако ме видят с момче лелеле пощуряват
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Първо, не виждам нужда да информирам нашите кога съм си хванала гадже и кога не съм. Млада съм да се омъжвам още
    Второ, и да им казвах, те никога не биха могли да ми нареждат какво да правя с личния си живот, тъй като това не им влиза в работата
    мислим еднакво аз само веднъж споменах за едно гадже..иии почна шпионската дейност..звъни телефона и коой дига ?мамчето е вече си трая секи да се оправя \/
    .!.

Ами родителите ми са в Германия и когато си хванах гадже незнаеха после ги запознах ии определено го харесаха жалко че се оказа един безподобен кретен

Не, и мисля, че колкото по-голяма ставам, толкова мама не ме разбира. Дори иска да налага волята си върху мен. Случва се да й обесня нещо, а тя си знае нейната. Въобще не ме разбира.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Ами не могат да ми забранят,пък и не го правят.Разбират ме много.
    Next Time I`ll be True...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    emi bih kazala che me razbirat...parviq pat kogato zapoznah gadjeto si s bashta mi...beshe malko napecheno,zashtoto neznaeh kak shte reagira za godinite mu,no sega veche vsichko e nared...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си