Здравейте!Аз съм момиче на 17 и сестра ми е на 11. Родителите ни са разведени от мн години и майка ми се беше омъжила за един (К),а тя самата сега работи в Испания,праща ни пари и аз се грижа за сестра ми.Преди месец още живяхме с втория ни баща,но той беше извратен педофил и често преди лягане я докосваше по интимните части (аз нали се връщам след 11-12 вечерта,а тя тогава вече спи),а сестра ми се страхуваше да ми каже(тоя я беше наплашил,че ще ме убие).Преди 2 седмици пак се бях прибрала късно и видях това животно да изнасилва сестра ми (детето беше голо и викаше от болка докато пенисът му беше в нея).По-късно тя ми каза,че той вече беше свършил веднъж в нея и това е бил вторият път за тази вечер.По инерция хванах първият тежък предмет (в случая беше бутилката му с бира) и го ударих по главата.Той тръгна да ме бие,но сестра ми набра полицията докато аз му отвличах вниманието от нея.Арестуваха го,всичко се оправи.Сега сестра ми се опитва да преживее случилото се,срамува се че е била изнасилена.Как да й помогна да се справи?Разбирам,че се срамува,но това малко заприличва на депресия.А тя не иска никой друг да научава,най-малко съчениците й (за шести клас е) или който и да е друг.Срамува се да погледне в очите всеки,който знае,че е била изнасилена (аз и майка ни,но тя е в Испания,и личния ни лекар) и постоянно ме моли да не казвам на никой.Как да й помогна?
П.С. Лекарят я прегледа,но беше трърде рано да каже дали не е забременяла (тя вече има мензис).Всъщност след ден-два ще направим тест за бременност в домашни условия,да сме сигурни.Напоследък малко й прилошава сутрин,но това е по принцип реакция след изнасилването