.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Марсссссссс

Самозадоволяване

Самозадоволявах се няколко дни подред и спрях, защото започнах да усещам болка (не много силна и не постоянна)..На другия ден имах бяло течение (много).. И освен бялото течение и нещо друго, което приличаше на гной. Имах и сърбеж. Спрях да се самозадоволявам. След два - три дни гнойта изчезна, а от сърбежа остана съвсем малко. Не съм ходила на гинеколог и не мисля да отивам, нито пък да казвам на майка ми и затова пиша на вас и очаквам да ми помогнете, да ми дадете съвет, мнението си или да споделите ако и вие сте имали подобен проблем.. Не искам съвети от рода на: иди на гинеколог или пък говори с майка си, защото не искам майка ми да разбира, че съм се самозадоволявала.. Очаквам помощта ви.. Благодаря ви предварително!!!

П.П. На 14 съм.. и съм девствена!!
    Ти сИ мНоГо FRESH and COOL, И тЕ хАрЕсВаМ VERY MUCH. ВеДнЪж LOOK at ME, и пОсЛе DON'T FORGET ME. СъРцЕтО мИ Е TIC - TAC for YOU, зАщОтО I LOVE Youuu..

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Каква помощ искаш?
    Да не сме гадатели?
    - Всички авто-части на едно място!

Повече от фен
    Ами болката може да е от претриване... С друго не мога да ти помогна...Питай някой специалист...а и щом не искаш да споделиш с майка си...ако имаш някоя по голяма приятелка или позната да я попиташ

Град
    Пловдив
    Ами ако си се пипала с мръсни ръце отдолу..може някаква инфекция да се е получила..И как така да не те съветваме да ходиш на гинеколог..аз за най-малкото нещо се панирам и търча на лекар >_< Пази се! Недей да чакаш да ти мине ей така от едното нищо..Измий се с лайка или смрадлика..нз.. :/ А ако продължава-питай в аптеката за някакво кремче или мехлем..но все пак не рискувай без лекарско предписание,защото в крайна сметка може да си мислиш ,че е безобидно..а съвсем да не е така
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Град
    България
    Тоя предмет с който си се самозадоволявала, сигурна ли си че е бил чист.Може и от претриване да ти се е получило

Град
    in ur dreams
    Еми пробвай със лайка и сода,ако не помогне трябва да отидеш на лекар, от де ще знае, че е точно от самозадоволяване пък, може да е от лоша хигиена или от сапуна.. Ти си знеш

Guest
    Аз съм момче на 15,не момиече и не би ти дал точния съвет,но според мен много си се самодоволявала(или пък по гръбо нз)Предполагам че ще ти мине и всичко ще е ОК спокойно ако се влоши тогава вече сподели с майкати.

Да,ясно сърбежа е от претъркване и малката болка,ама гнойта НЕ си играи така с "долните ти части"....Гнойта не е хубава работа ..Кажи на майка си,само пропусни,че си се самозадоволявала

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Асеновград, България
    Лека болка и сърбеж, хайде, от претриване. Но казваш, че има и гной. Отиди на гинеколог, възможно е да е нещо сериозно.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    Може да ме помислите за тъпано какво е задоволяване?Нещо не мога да схвана

Повече от фен
    не е нито гной нито горяло масло а е мазга ...така е като бъркаш по кофите и после не си миеш ръцете

Град
    nqkade tam
    Da si kupi vibrator ili gadje ne da si rovi v kofata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    вкъщи
    Болката е от претриване. Ако е съпроводено и с необичайна миризма най-вероятно си получила някаква инфекция или нещо подобно.... Имала съм същия проблем, при мен помогнаха някакви хапчета на билкова основа за прочистване на пикочните канали и някакви други дето се прилагат при подобни неща "там долу". Кажи на майка си че имаш проблем, не вярвам първата и мисъл да е, че се самозадоволяваш....все пак можете да идете да попитате заедно какво е най-добре да взимаш. Но й кажи, тия неща не се получават само при самозадоволяване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си