- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Море от любов
Много пъти съм си мислила да поканя някой там...Но все нещо ме спира...Вие как мислите...Аз мисля, че ще е много мило...а ако някой го направи за мен бих била много щастлива...Вие как бихте се почуствали?
![]()
Аз лично не бих отишъл не заради друго ами щот не вцеки обича да знае цяла България за личия му живот... (лично мение!)
Ъъъмм... не знам, може би ще се зарадвам от една страна, но от друга - не. Нашите отношения са си наши, не искам цяла Бъглария да става участник в живота ни. Не сме някви научни експерименти, че да ни гледат под лупа. Ако има нещо да ми каже или покаже, има много по-добри начини, според мен.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ми аз ще откажа да отида колкото и странно да звучи!!!
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
От една страна е хубаво че някой мисли за тебе и те кани но аз мисля че не бих отишла защото за какво да занимавам хората с личния ми живот.според мен е малко тъпо незнам.личният живот е личен,само за теб и никой няма право да ти се меси......
<3 ^^
=D>Първоначално написано от GregoryHouse
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
i az taka mislq...Първоначално написано от roskbbb
Дали имаш право, ако си под 18?Не знам.
И отделно-струва ми се доста тъпо и не бих го направила, излишна показност на нещата за забавление на другите.Не, мерси.
Предаването е глупаво и без смисъл.Като някой иска да покаже чувствата си има и други начини.Изкуственият смях на водещата дразни и прекалената показност също. Ако някой ме покани .. ще се почувствам неловко.. камерите навряни в лицето ти. Ужас!
Аз нямам страх от камерите,но не бих го направил!![]()
Аз бих отишла,но не бих поканила.Срам ме е,пък и смятам,че е тъпо цяла България да те гледа и да обсъжда личния ти живот.А бих отишла,за да не обидя човека.Но не вярвам,че някой ще ме покани![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Струва ми се тъпо.Няма да се зарадвам, и ако ме поканят най-вероятно няма да отида....
струва ми се мн мило и бих отишла само ако иска да покаже колко ме обича но не и ако сме скарана и така да се опита да оправи нещата догава не бих отишла
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Мене лично не ме кефи предаването.Но пък за сметка на това е по добро отколкото една Имаш Поща където само дърти изтърсаци ходят.
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Не мисля,че ще ида и не мисля,че скоро ще ме поканат там![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Зависи кой ме покани, но може би бих отишла.Някак си ми се вижда романтично/макар че има и много по-романтични начини да покажеш чувствата си/.![]()
bih se po4ustval ocenen po pravilen na4in i 6te razbera 4e tozi nqkoi me ima kato peiqtel ili ne6to pove4e!PPzavisi dali e mom4e ili momi4e!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ако приятеля ми ми направи бих се радвала,но аз не бих го направила все пак някой неща са си лични
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Kato cqlo zami salat e dobar oba4e predstavi si 4e tozi koito kani6,ne doide /kato nqkoi koito kazaha 4e tova e pokaznost/ i cqla BG si misli 4e te e zarqzal O_o kofti /a ina4e vii da si hodite/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мен една приятелка ми е обещала да ми направи само чака Наталия да се накани да мине край Гандия..иначе Барселона , Валенсия , Дубай там ги мина , но като дойде в Гандия понеже тук има адски много българи ще ме гледате в предаването![]()
Tova mi e lubimoto predavane i mnogo bih iskala da stana chast ot nego, no mnogo se draznqn a horata koito otivat tam samo za da se vidqt po televiziqta.Sirech ne mi haresva kato nqkoi otide tam samo za da kaje na gadjeto si che go obicha pffffQko e ako ste se skarali mn jestoko, no se obichate oshte da idesh da vi saberat ili za da go/q iznenadash po nqkakav povod.
Ayudame olvidarte si te vas!
Аз това предаване никога не го гледам и най-големия ми кошмар би бил да ме поканят тамМисля, че е ужасно, водещата ме дразни, историйте са тъпи. Как може някой да си мисли, че като го дават с гаджето му по тв и вече работата е готова, нямат си никакви проблеми и т.н. Освен това имам право на личен живот. Има мн по-сполучливи начини да покажеш на някого любовта си, някои от тях са ми се случвали вече. "Море от любов" е най-смотания. Виж баба ми, да, тя му е фенка на предаването. И на "Имаш поща" също. Лично мнение.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
нееее,,,, няяям нужда от реклама !
МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб
На мен това предаване не ми харесва![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Някак банално и прекалено афиширано,не ми допада особено,а и да говоря за личния си живот пред камера,не обичам самоизтъкването и подобни глупости!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?