.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Като го засека някой път, го гледам - не смятам, че е тъпо. Но не бих поканила никой в това предаване - както и останалите, не смятам, че проблемите ни трябва да стават публични. Ако някой ме покани, много бих се замислила дали да отида - като се знам каква съм, как плача при малко по-силни емоции, ще взема да се разцивря пред една камара хора... не, не, благодаря, мога и по други начини да се излагам

Град
    40 Miles from the Sun
    Ква цяла България, то никой не го гледа т'ва предаване, нищо чудно и да не го дават вече.

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Ква цяла България, то никой не го гледа т'ва предаване, нищо чудно и да не го дават вече.
    Не е верно! Даваха го вчера...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Мега фен Аватара на babity
    Пффф... НИКОГА! (освен ако не ме покани момчето, с голата глава, което харесвах на 13. Все още си е готин и на него нищо немога да откажа )

много бих се зарадвала да ме покани приятеля ми, би ми станало много мило... но не мисля , че до този момент имам смелостта аз да го поканя

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Мене лично не ме кефи предаването.Но пък за сметка на това е по добро отколкото една Имаш Поща където само дърти изтърсаци ходят.

Рано или к1сно и ти ще станеш "дърт изтърсяк"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Аз лично не бих отишъл не заради друго ами щот не вцеки обича да знае цяла България за личия му живот... (лично мение!)

Оф,какво като ви гледа цяла България (по-скоро пенсионерите,които няма какво друго да правят в това хубаво време) все едно утре някой ще си спомна,все пак вие не сте някои "готини" чалгапевици,а обикновени хора

не не мисля че бих участвала но пък понякога го гледам и ми е интерестно ама аз да се появявам там не мерси
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

зависи кой ме покани ако е момиче на което държа ще съм много радостен .... а ако не ... нз страно ще ми е ...

Град
    The Land Of The Doomed
    Не бих се зарадвала особено на покана, още по малко бих поканила някого. Предаването ми е глупаво, а да ме гледа цяла България ми е още по - глупаво. Но все пак ако искаш да каниш някого понамекни нещо, за да видиш какво му е отношението например "Гледах море от любов колко ли ще е хубаво да отидеш ала бала пляс пляс" и той все ще изрази мнение.

Ако някой ми го направи ще кажа на Наталия, че не съм аз и тази, която търси я няма вкъщи. А този, който ме е поканил ще бъде убит с камъни. Мразя подобни публични изяви на личният си живот.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    I az sam si mislila da pokanq nqkoi ama nqkaksi ne6to me spira i vse otlagam...ina4e mnogo bih se radvala ako men nqkoi me pokani

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Ъъъмм... не знам, може би ще се зарадвам от една страна, но от друга - не. Нашите отношения са си наши, не искам цяла Бъглария да става участник в живота ни. Не сме някви научни експерименти, че да ни гледат под лупа. Ако има нещо да ми каже или покаже, има много по-добри начини, според мен.
    +1

Няма да отида
    1. Струва ми се тъпо,а и не е нужно цяла България да знае за проблемите в личния ти живот;
    2. Няма кой да ме покани ;
    3. Мразя Наталия Симеонова.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Дали имаш право, ако си под 18?Не знам.
    И отделно-струва ми се доста тъпо и не бих го направила, излишна показност на нещата за забавление на другите.Не, мерси.
    +1
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си