- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- някой може ли да ми помогне?! :(
Искам да попитам дали знаете ефикасен продукт,с който мога да се намажа ,след като съм стиснала пъпказа самата раничка след стискането.. Някой продукт ,който ще помогне за по-бързото зарастване.
Благодаря предварително!![]()
Не ги стискай ще ти останат белези!
Vitasin.. оки ,ама колко пари е г/д и какво представлява..дали го има във всички аптеки?![]()
а за6то ли на мене не ми остават а ги стискам?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
monityY .. на мен също не ми остават белези ,но просто имам ранички след това,които трудно зарастват и са червени и ме дразнят..за това питам за някой продукт,който ще помогне за по-бързо зарастване..Ако знаеш нещо кажи плс..ще пробвам и този ,който ми препоръчаха,но искам и др. мнения
Крем Бочко.А на мен пъките ми минават по-бързо,ако ги изтискам.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Спирт.
Зинерит купи си от аптеката струва 15 лева но ще го ползваш поне 3 месеца!!!Първоначално написано от nidani
Лавандулов спирт,продава се в аптеката.
Като я стиснеш се намажи с тоник за лице и след това с крем "Бочко" или "Здраве" на мен така понякога ако ми станат като ранички за 1 ден със Здраве ми изчезватуспех
Като я стиснеш веднага дезинфекцирай с тоник или някакъв спирт, след това си намажи ''Скинорен'', той е против акне и има много добър ефект и на следващия ден вече ще има коричка.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
mi namaji se s nqkakuv tonik i posle s krem Bo4ko,prodava se v aptekite i ne e mn skup,a puk sum izprobvala 4e edna pupka ako q namajesh s nqkakvi kapki za o4i mn burzo se uspokoqva...kusmet![]()
skinorena e mn dobar,no e mn silen i mai ima nqkav antibiotik v nego,az kat se namaja i me sarbi cqloto lice i me pari super mnПървоначално написано от KaTinCeTy
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
mi az se maja s salicilov spirt,i ne mi se zadurjat dulgo rani4kite sled tova,a puk za drugo nz![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Значи кожата ти има нетърпимост към някоя от съставките му и в опътването му пише, че е възможно кожата на лицето на някои да изпитва нетърпимост . В такъв случай по-добре спри да го използваш.Първоначално написано от marina star
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Каквото и да слагаш,ако видиш в аптеката "Акне тоник" НЕ го зимай![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Има едно кремче на Оriflame очно за този случай-бяла тубичка със синьо накрая,много помага
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Az polzvam Zineryt.Kozmeti4kata mi kaza 4e e to4no za rani4ki.
Зимайте Зинерит,Акне Аут и Силициловия спирт..
До колкото до стискането на пъпки,на мен лично не ми остават дупки,ами само малки ранички които бързо минават.Ко ни ги изтисксам сигурно ще си векуват там.В 1 сайт пишело да се чака хубаво да узрее,да има хубав бял връх и после с памук и спирт да се острани,ама тва много чакане се иска :P