.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    nidani
    Guest

някой може ли да ми помогне?! :(

Искам да попитам дали знаете ефикасен продукт,с който мога да се намажа ,след като съм стиснала пъпка за самата раничка след стискането.. Някой продукт ,който ще помогне за по-бързото зарастване.

Благодаря предварително!

Guest
    Не ги стискай ще ти останат белези!

Град
    България
    Vitasin-той е за белези

Guest

nidani

Vitasin.. оки ,ама колко пари е г/д и какво представлява..дали го има във всички аптеки?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не ги стискай ще ти останат белези!
    а за6то ли на мене не ми остават а ги стискам?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

nidani
    Guest
    monityY .. на мен също не ми остават белези ,но просто имам ранички след това,които трудно зарастват и са червени и ме дразнят..за това питам за някой продукт,който ще помогне за по-бързо зарастване..Ако знаеш нещо кажи плс..ще пробвам и този ,който ми препоръчаха,но искам и др. мнения

Крем Бочко. А на мен пъките ми минават по-бързо,ако ги изтискам.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Спирт.

Град
    О-в Тамбокту

Re: някой може ли да ми помогне?! :(

Цитирай Първоначално написано от nidani
    Искам да попитам дали знаете ефикасен продукт,с който мога да се намажа ,след като съм стиснала пъпка за самата раничка след стискането.. Някой продукт ,който ще помогне за по-бързото зарастване.

Благодаря предварително!
    Зинерит купи си от аптеката струва 15 лева но ще го ползваш поне 3 месеца!!!

Лавандулов спирт,продава се в аптеката.

Като я стиснеш се намажи с тоник за лице и след това с крем "Бочко" или "Здраве" на мен така понякога ако ми станат като ранички за 1 ден със Здраве ми изчезват успех

Като я стиснеш веднага дезинфекцирай с тоник или някакъв спирт, след това си намажи ''Скинорен'', той е против акне и има много добър ефект и на следващия ден вече ще има коричка.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Guest
    mi namaji se s nqkakuv tonik i posle s krem Bo4ko,prodava se v aptekite i ne e mn skup,a puk sum izprobvala 4e edna pupka ako q namajesh s nqkakvi kapki za o4i mn burzo se uspokoqva...kusmet

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Като я стиснеш веднага дезинфекцирай с тоник или някакъв спирт, след това си намажи ''Скинорен'', той е против акне и има много добър ефект и на следващия ден вече ще има коричка.
    skinorena e mn dobar,no e mn silen i mai ima nqkav antibiotik v nego,az kat se namaja i me sarbi cqloto lice i me pari super mn
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    mi az se maja s salicilov spirt,i ne mi se zadurjat dulgo rani4kite sled tova,a puk za drugo nz
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от marina star
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    skinorena e mn dobar,no e mn silen i mai ima nqkav antibiotik v nego,az kat se namaja i me sarbi cqloto lice i me pari super mn
    Значи кожата ти има нетърпимост към някоя от съставките му и в опътването му пише, че е възможно кожата на лицето на някои да изпитва нетърпимост . В такъв случай по-добре спри да го използваш.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Каквото и да слагаш,ако видиш в аптеката "Акне тоник" НЕ го зимай

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    аз пък си слагам лед отгоре на стиснатата пъпка...някой го беше казал...ама помага! Щото не се подува, нищо не става, ама и със лавандулов спирт става

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен
    Има едно кремче на Оriflame очно за този случай-бяла тубичка със синьо накрая,много помага
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Повече от фен
    Az polzvam Zineryt.Kozmeti4kata mi kaza 4e e to4no za rani4ki.

Град
    Бургас
    Зимайте Зинерит,Акне Аут и Силициловия спирт..

До колкото до стискането на пъпки,на мен лично не ми остават дупки,ами само малки ранички които бързо минават.Ко ни ги изтисксам сигурно ще си векуват там.В 1 сайт пишело да се чака хубаво да узрее,да има хубав бял връх и после с памук и спирт да се острани,ама тва много чакане се иска :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си