- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчета!!!!
Понякога се чуда дали да останали още свесни момчета (да държат на приятелката си, тя да е сичко за тях, да са добри, романтични, да те разбират, да те обичат, да са само с 1 момиче и.......) аз поне се ги търса, но не намирам. Вие как мислите дали има още такива хорица.
ima takava tema ..i na vyprosa ti, da ima takiva momcheta problem e che ne se sreshtat chesto![]()
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
Има повярвай. Но нали знаеш че нещо когато най не го очакваш тогава ти се случва било то хубаво или лошо...не става само с търсенетва да не е гоогле
![]()
Има,има,но засъжеление наистина трудно се срещат и имам чувството че са на изчезване.Все пак не всеки е перфектен,всеки си има недостатъци,но ако човек наистина влюбен ще се постарае да достави удоволствие на половинаката си.Така си мисля.
<3 ^^
em, az sam mom4e, i ne si praq samoreklama no ima edno momi4e koeto mi e nai-dobrata fr, za jalost nehodim, no tq za men e dinstvenata, koagto sme v kompaniq dvamata i i ma drygi momi4e neizpyskam povod da ne otbeleja kolko po dobra e tq ot drygite momi4eta. za romantikata ni6to nemoga da kaja i naistina mnogo d1rja za neq. Ne sam imal gadje do sega no ako nekoga, s bojiqta pomo6t, i ako q obi4am pone na polovina na kolkoto obi4am tva momi4e sig 6te pravq mnogo pove4e.Opletoh se pak
dam,taka eПървоначално написано от IrReSiStIblE
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Аз самия до този момент не съм изневерявал с друга на нито едно мое гадже. Дори и в момента, когато не съм си виждал приятелката от близо 2 месеца пак съм й верен въпреки, че за това време имах няколко възможности от които не се възползвах.Предполагам, че не съм единствения побъркан така, че търсете.
![]()
Госта под мнението на KillSwitchEngage съм аз. Забравих да си вляза с юзъра.![]()
Има даже да не кажа че много момчета са склонни да го направят но трябва и момичето да вложи усилия.
Аз бях такъф ама точно заради това ме отрезоха така че не лафи мноУ![]()
Не знам.Сигурно са останали и такива индивиди,но са малко.Дай Боже някога и на мен такова момче![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
аз съм такъв![]()
![]()
и азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
"Цял живот измамници обичам и накрая на тях заприличах"![]()
♥ ♥ ♥
мога да те запозная с един такъв![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Мдам, има такава доста пиперлива тема.Първоначално написано от roskbbb
Аз съм на принципа, че за всеки влак си има пътници. Момчето, което отвращава една, може да е идеала на друга. Всяко момиче има свои собствени принципи и представи относно митичното свястно момчеТъй че - всички момчета са свястни
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
sladka_______ аз съм такъвне се фукам или нещо подобно просто съм такъв и се радвам че не съм някой плайбойски коч дето ги сменя като кърпички през ден
![]()
Първоначално написано от sladka_______
![]()
ами къде отидоха свестните момичета?