.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Тема: момчета!!!!

момчета!!!!

Понякога се чуда дали да останали още свесни момчета (да държат на приятелката си, тя да е сичко за тях, да са добри, романтични, да те разбират, да те обичат, да са само с 1 момиче и.......) аз поне се ги търса, но не намирам. Вие как мислите дали има още такива хорица.

ima takava tema ..i na vyprosa ti, da ima takiva momcheta problem e che ne se sreshtat chesto
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Има повярвай. Но нали знаеш че нещо когато най не го очакваш тогава ти се случва било то хубаво или лошо...не става само с търсене тва да не е гоогле

Има,има,но засъжеление наистина трудно се срещат и имам чувството че са на изчезване.Все пак не всеки е перфектен,всеки си има недостатъци,но ако човек наистина влюбен ще се постарае да достави удоволствие на половинаката си.Така си мисля.
    <3 ^^

Guest
    em, az sam mom4e, i ne si praq samoreklama no ima edno momi4e koeto mi e nai-dobrata fr, za jalost nehodim, no tq za men e dinstvenata, koagto sme v kompaniq dvamata i i ma drygi momi4e neizpyskam povod da ne otbeleja kolko po dobra e tq ot drygite momi4eta. za romantikata ni6to nemoga da kaja i naistina mnogo d1rja za neq. Ne sam imal gadje do sega no ako nekoga, s bojiqta pomo6t, i ako q obi4am pone na polovina na kolkoto obi4am tva momi4e sig 6te pravq mnogo pove4e.Opletoh se pak

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Има повярвай. Но нали знаеш че нещо когато най не го очакваш тогава ти се случва било то хубаво или лошо...не става само с търсене тва да не е гоогле

я,я вундабах

Цитирай Първоначално написано от IrReSiStIblE
    Има,има,но засъжеление наистина трудно се срещат и имам чувството че са на изчезване.Все пак не всеки е перфектен,всеки си има недостатъци,но ако човек наистина влюбен ще се постарае да достави удоволствие на половинаката си.Така си мисля.
    dam,taka e

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    Аз самия до този момент не съм изневерявал с друга на нито едно мое гадже. Дори и в момента, когато не съм си виждал приятелката от близо 2 месеца пак съм й верен въпреки, че за това време имах няколко възможности от които не се възползвах. Предполагам, че не съм единствения побъркан така, че търсете.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: момчета!!!!

Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    Понякога се чуда дали да останали още свесни момчета (да държат на приятелката си, тя да е сичко за тях, да са добри, романтични, да те разбират, да те обичат, да са само с 1 момиче и.......) аз поне се ги търса, но не намирам. Вие как мислите дали има още такива хорица.
    Кога е имало такива?
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Госта под мнението на KillSwitchEngage съм аз. Забравих да си вляза с юзъра.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Има даже да не кажа че много момчета са склонни да го направят но трябва и момичето да вложи усилия.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Мерси.Ключ!

Фен
    Град
    Sofia =)
    Аз бях такъф ама точно заради това ме отрезоха така че не лафи мноУ

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не знам.Сигурно са останали и такива индивиди,но са малко.Дай Боже някога и на мен такова момче
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    аз съм такъв

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз съм такъв
    и аз
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    "Цял живот измамници обичам и накрая на тях заприличах"
    ♥ ♥ ♥

Град
    The endless river
    мога да те запозная с един такъв
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от roskbbb
    ima takava tema ..i na vyprosa ti, da ima takiva momcheta problem e che ne se sreshtat chesto
    Мдам, има такава доста пиперлива тема.

Аз съм на принципа, че за всеки влак си има пътници. Момчето, което отвращава една, може да е идеала на друга. Всяко момиче има свои собствени принципи и представи относно митичното свястно момче Тъй че - всички момчета са свястни

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз съм такъв
    и аз
    me3

Град
    pLaZmA wOrLd
    sladka_______ аз съм такъв не се фукам или нещо подобно просто съм такъв и се радвам че не съм някой плайбойски коч дето ги сменя като кърпички през ден

Град
    искам петрич

, тя да е сичко за тях,

ами къде отидоха свестните момичета?

Бреййй.... има една тема какви момчета обичате... лошите или добрите. Рядкост е вече да се търсят момчета като нас... милите и добри
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Може и да има такива момчета .. аз лично не съм срещала .. Те просто са рядкост
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си