.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96

Тема: момчета!!!!

Град
    sofiq
    sas sigurnost ima o6te takiva mom4eta az do sebe si imam edno takova mom4ence no az mn ne go ocenqvam tva ne6to nz i az za6to s edin fr si govorihme i toi kaza 4e jenite obi4at nedostapnite mom4eta tezi koito se pravqt na interesni a pak tezi kadeto sa dobri4ki i mili4ki gi otblaskvame i kato se zamislq mai4e naisti e taka
    НаУчИ сЕ дА заБраВяш НезаБравиМотО ..нАучи сЕ дА кАзваШ НЕ дОри дА Ти сЕ кРещИ ДА НаУчИ сЕ очИтЕ тИ дА сИаЯт дОрИ дА сЕ пЪлнЯт сЪс сЪлзИ!!!

Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart
    къде го бях чул - защо мъжете са задници? защото жените са кучки
    мда +1. Парил съм се, но не мисля да бъда задник все пак

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Има, но за съжаление точно тези момчета попадат на малки и неблагодарни кучки, които им разбиват всичките представи за любов..След което тези момчета заприличват на всички останали..За да няма такива момчета сте виновни вие, момичетата които си мислите че обичате.. (говоря в частност...моля не се обиждайте, а на тези момичета припознали себе си в образа изграден от мен - честито!"
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Guest
    absoliutno!

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    a някой замислял ли се е защо изчезват тея момчета....

Град
    sofiq
    da ti kaza az sam takav,nikoga nqma da tragna s nqkoq samo za broikata,bih kazal 4e sam romantik,nikoga nqma da izlaza 4oveka do men,NO POVE4ETO MOMI4ETA TRAGVAT TO4NO S TEZI KOITO POSLE STE GI IZLAZAT STOT MISLQT 4EHORA KATO MEN SA SKU4NI.ZATOVA EVALATA 4E SI PO ZRQLA stom tarsish takav 4ovek ste namerish,i ne sa malko no pove4eto ostavat nezabelizimi.edno vreme az ne poznavah nikoi izvan klasa si(6-7 klas).sa imam mnoo i to dobri frendove i si4kite sa svestni,no i si4ki sa sami.dokato tarsish takova mom54e ,to4no takova ste e vlubeno v teb no nqma da zabelqzvash zastoto e zubar ili tem podobni prostotii.i na men nqkoi mi vikat zubar smo stot imam dobri ocenki,no istinata e 4e po4ti ne u4a,pomnq ot daskalo a ako slu4aino sedna nad u4ebnika go nau4avam barzo.taka4e i "zubarite"vsastnost ne sa zubari(ponqkoga sa i to golemi )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart
    къде го бях чул - защо мъжете са задници? защото жените са кучки
    или беше обратното?

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Има повярвай. Но нали знаеш че нещо когато най не го очакваш тогава ти се случва било то хубаво или лошо...не става само с търсене тва да не е гоогле

я,я вундабах
    razbi me abe ne znam dali ima ama az se otkazah da gi tyrsq

ЕЙ ме аз съм такъв.
    Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Re: момчета!!!!

Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    Понякога се чуда дали да останали още свесни момчета (да държат на приятелката си, тя да е сичко за тях, да са добри, романтични, да те разбират, да те обичат, да са само с 1 момиче и.......) аз поне се ги търса, но не намирам. Вие как мислите дали има още такива хорица.

аз съм свестен!!! НАИСТИНА
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Град
    sOmewhere iN the DarknesS
    Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.

Има свестни момчета.. просто ги смятат за сдухари. То да не тръгна да защитавам вече момчетата! Вече ще имам едно на ум обаче, защото ме изнендват доста неприятно тия дни, въпростнте свестни момчета.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ima takava tema i avtorkata sum az stiga s tiq gluposti,ima i svestni momi4eta i mom4eta,makar 4e sa na svur6vane,s tova predlagam klq4 na temata
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от mr0b1
    Аз бях такъф ама точно заради това ме отрезоха така че не лафи мноУ
    И аз така.....
    Абе не е ли много егуистично тва вашето искане, а?
    Искам това, искам онова... да е мил и т.н.
    Абе ей такива животни има само в гей клубовете!
    Е вземи си заслужи това отношение де! и пак няма да е такъв винаги...
    айййй ши ви.....

Guest
    То има обаче,все пак това зависи и от момичето какво е .Не може да бъдат обвинявани момчетата че късат с момиче трябва да се погледне и тяхната гледна точка...

Понякога се чуда дали да останали още свесни момчета (да държат на приятелката си, тя да е сичко за тях, да са добри, романтични, да те разбират, да те обичат, да са само с 1 момиче и.......) аз поне се ги търса, но не намирам. Вие как мислите дали има още такива хорица.
    чесно казано и аз се чудя

Град
    Париж
    Има такива индивиди,ама аз винаги си падам по друг тип момчета
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

има..но все се намират поредните завистливи,ограничени и комплексирани тъпанари,които искат да ти преебат живота по възможно най-бруталния и тежък начин..и успяват..все се намира някой олигофрен,които завижда и променя до такава степен гаджето..че и ти не можеш да го познаеш...това се случи и с мен..
    сега единственото,което искам,е да хвана сичките тия незаслужаващи да живеят лайна и да ги удуша...
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Има и честичко го виждам тоз човек в огледалото

МмМ Ба Ако намерите такова изчадие казвайте издирвам го от сумалък ти време амаа цент братче

Естествено, че има... проблемът ви обаче е не в липсата на такива, а в това че когато попаднеш на човек, който да те обича, да държи на теб, да е готов на всички за теб... ти го отблъскваш и се отдалечаваш все повече от него по все още не напълно ясни за мен причини. Не знам дори дали момичетата могат да обяснят това явление, но е факт.

мииииии аз съм такъв,ама.....кой ме оценява мен.....
    То това се отнася и за момичетата,ама аре....

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=178013 ето ви една тема от която може да ви стане ясно поне според хората които съм познавал , когато си свестен се стига до период когато всички искат да са ти приятели и да те изполват Такаче да свестни хора има просто трябва да минеш през най-жалките изчадия на тоя свят докато ги срещтнеш И точно заради това че си свестен рядко се намира някои да те оцени и да разбере че заслужаваш отношение което да ти покаже че хората знаят че си свестен а не да се възполват от това че и свестен

Супер фен
    Град
    България
    Аз съм такъв ,но в този момент не искам гадже ,искам само едно нещо!Хората да ме оставят на мира!Много неща станаха за 1 месец и направо се побърках! Казвам ти ,че съм такъв защото са ми го казвали много момичета ,но може би не искам да допусна ,,Любовта'' до себе си!За мен по-важна е Гордосста ми от колкото Щастието ми и може би това ми е грешката!!!
    П.П.Лека вечер!!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Има.. само че ние им съсипваме живота и се превръщат в haters
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си