.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96

Тема: момчета!!!!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: момчета!!!!

Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    Понякога се чуда дали да останали още свесни момчета (да държат на приятелката си, тя да е сичко за тях, да са добри, романтични, да те разбират, да те обичат, да са само с 1 момиче и.......) аз поне се ги търса, но не намирам. Вие как мислите дали има още такива хорица.
    Има, ама са заети. Моето момче и това на най-добрата ми приятелка са точно такива.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Ima takiva momcheta az sam edno ot tqh darja na moeto momiche ama tq nesho nedarji na mene i ne me haresva chak tolkova e ko da sa prai takav e jivota

Голям фен Аватара на akinom
    mM az si sledvAm tfa........ mrazq jivotni, mi sorry mom4eta dam... mom4eta!!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Има.. само че ние им съсипваме живота и се превръщат в haters
    Много вярно Съсипвате ни живота и после "а мене защо никой не ме обича" Може би ако момичетата спрат да се правят на тооооолкова важни и толкова надути и да не ползват някое момче просто еи тъй за фън щотото иска да си забраи старото гадже и "а ми ти си ми приятел ок дай да те ползвам па после се оправяи" Трябва просто да има по 1 голяма промяна и от двете страни за да може поне да се получават някакви връзки а не както сега ... Мдаа и аз съм свестен и к'во ? В края на крайщатата приятелката ми ме изполва и ме захвърля е супер начи аз да продължавам да съм свестен и да страдам ? Еми много ясно че някои ден ще ми доиде акъла и аз ще стана от тези полващите .... Такаче търсете свестни момчета И ГИ ПАЗЕТЕ !!!!!!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    на мен е странно с толкова момче...на теория звучи много добре,но все пак...има ги,но те пък си имат и минуси...някои ревнуват твърде много,други ти обсебват живота и са направо задушаващи,а и повечето "перфектни" вече са заети На мен бъзо ми писват приказките от сорта "ти си най-..." "друга няма-само ти" и прочие
    романтиката ми харесва,но в умерени количества...

търсите партньори по определени критерии,но същевременно вдигате летвата много на високо и после оставате разочаровани...а често вие самите не сте такива,каквито искате другия да е
    много са ми смешни някакви пубери на по 13,които вече са отчаяни от любовта.това,че не сте срещнали точния човек,не значи,че го няма.понякога е доста различен от идеала ви,но все пак го обичате какъвто е.
    Тези теми според мен са безсмислени-разочаровани хора се мъчат да докажат нещо което са си наумили или отчаяно търсят някой да го успокои,да има каже,че има надежда

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не можеш да сложиш всички под един общ знаменател .. Всеки човек е различен. Точка.

Също така някой момчета се питат останаха ли светни момичета ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

няма такива индивиди...всички са се еднакви келеши!
    :P

Град
    РЮАР
    Тука сме, бе!

Moga da ti kaJA 4E ima ne se ot4aivai.Moqt priqtel e to4no takav kakavto tarsi6. toi sam 6te doide.Uspex

то няма такива момичета,ти пък момчета търсиш

има!!познавам няколко такива но са се опарили страшно и не мислят за сериозна връзка според мен това е грешно...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    ~~~В света на предателите~~~
    ima takava tema ..i na vyprosa ti, da ima takiva momcheta problem e che ne se sreshtat chesto [/quote]
    Трудно е да скъсаш корабно въже,
    но още по-трудно е да разбереш
    истината за едно момче....

Има ги ама аз все не ги намирам..

Супер фен
    Град
    Bourgas
    оххх висчки момчета са големи филмари докато станеш тяхна са милички добрички огаждат ти всичко точно почваш да си въобразяваш че си намерила идеалния.. и след туй.. почват да си показват рогцата..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Понякога се чуда дали да останали още свесни момчета (да държат на приятелката си, тя да е сичко за тях, да са добри, романтични, да те разбират, да те обичат, да са само с 1 момиче и.......) аз поне се ги търса, но не намирам. Вие как мислите дали има още такива хорица.
    Ти кво искаш? момче или сюнгер?
    ебаси глупавото изказване.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Че то кога е имало такива ?
    The Spark

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от LofYou
    Може и да има такива момчета .. аз лично не съм срещала .. Те просто са рядкост
    да се запознаем тогава :P

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ами като не вярвате тогава елате да се запознаем да ви променя вярванията (ех колко съм скромен) . Междудругото колкото повече ни търсите толкова по рядко ще ни намерите Един ден някой свестен ще ви намери вас и ще разберете че ни има Просто търпение хора търпение ....

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Кога е имало такива?
    44-45 - като свърши войната, ама ги изтрепаха
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    София

Има доста, но са много по-малко сравнение с гейчетата и "гъзарчетата". Просто мащабът им е като джобен размер карта на Европа.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    София
    Хубава темичка

Дали има такива момчета? А дали има и такива момИчета?
    Има ги всякакви. Но свестните момичета и момчета са наистина рядкост, Особено днес
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си