- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви носове харесвате?
Да, също толкова интелект, като този, който е измислил "звучното и красиво" име Валар - по-точно откраднал моята регистрация с това име, но нищо, аз си мълча, да не стават спорове. Нищо, че си ми хакнал регистрацията говно мръсно.Първоначално написано от Valar
Ти тъп ли си бе!АХАахахаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Счупи тъпомера!
Light The Universe
ъ...да..момиче съм..не разбрах само защо ти е прозвучало като нещо казано от момче ..пф.. ??????????!Първоначално написано от Анонимко
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Значи си яко лесбо. Каза, че харесваш момиченца (с чипи нослета).Първоначално написано от Fluffy^;pp
Валар, педал прост, върни си ми регистрацията.Първоначално написано от Valar
Какви са тези мафиотски изблеци в подписа тиПървоначално написано от Valar
![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Такива шарени а твойте бе шаран!?Първоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
Light The Universe
Абе, гостчето, момче съм и курове не лапам. Не знаех, че задължително трябва да пояснявам за теб, че говоря за нежния пол.
Благодаря за специалното внимание.![]()
На мен много ми харесва на приятеля ми нослето, но не мога да го определя какво е точно.. Малко е, но не прекалено. Абе с 2думи - идеалното носле.![]()
Да, момичето се разплака горкото. Валаре, дружката е прав, че подписа ти е мафиотски. Ама то и мутрата ти чупи рекорди.Първоначално написано от experiment_m
Оф какво ни пука за твоя гей, не виждаш ли, че си говорим за мафиотския подпис на Валар (бивш Nick_carter_fan)Първоначално написано от malka_sladuranka
Да чупи!Първоначално написано от Анонимко
По-красота за разлика от твойта комплексарчо!![]()
Light The Universe
ОФ ..мн мъка има по тая земя..Не ,не съм лесбийка..а не ми е ясно къде съм писала ,че харесвам МОМИЧЕТА С МАЛКИ НОСОВЕ .. 0_О nvm всъщност..Първоначално написано от Анонимко
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Дай снимка, Брад Питчо. Голям си тъпак, нищо лично, но си нищожество. Нека запазим добрия тон. Знам, че работиш в Градски транспорт - София, но не го казвам нали. Ти си толкова корумпиран, чеПървоначално написано от Valar
През зимата в празен автобус младеж седи на седалка.На следващата спирка се качва бабичка и отива право при него:
-младежо,ще отстъпите ли мястото ти
-Ама как бре бабо,всички други места са свободни.
-е да,ама твоето е затоплено.......
Това може ли да го докажеш щот иначе ставаш жалък и смешен!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Light The Universe
Питали чукча кое е най-бързото нещо на света. Той веднага отговорил: "Тролейбусът - когато е вързан каква голяма скорост развива, а като го отвържеш кой знае колко бързо ще се движи..."Първоначално написано от Fluffy^;pp
Борец се качил на автобус, но не си купил билет. Качва се контрольорка, която проверява автобуса. Стига до неговата седалка:
- Карти и билети за проверка - му изкрещява тя
- Немам - отвръща бореца
- Пет лева глоба - невъзмутимо му казва тя.
Борецът решава да си направи майтап с нея, вади монета от пет лева, демонстративно я продупчва на перфоратора и я подава на контролата с ехидна усмивка:
- Е, на ти глобата ма...
Контрольорката взема продупчената монета, присвива очи и казва:
- Простак!.... и му къса монетата на две ...
-----------------------------------------------------------
Обява в автобус: "Търся жилище в района"
Пиян пътува в препълнен автобус и се опитва да започне разговор:
- Хубаво време, а?
Никой не отговаря.
- Май пролетта е дошла...
Никой не отговаря.
- А слънцето как грее...
Пак никой не отговаря.
- Е, като няма никой, ще се изпикая...
- Каква е приликата между женското сърце, кръглата маса и автобус №94?
- Винаги има място за още един.
------------------------------------------------------------
Шофьори на автобус седят в гаража и пият в памет на загинал колега:
- Да, добър човек беше, когато го помолиш винаги взимаше нощна смяна.
- И ако се наложеше и допълнителни часове взимаше.
- Да, бе, и пари на заем даваше винаги.
- Да, и хубаво умря, докато спеше, а не като останалите 42-ма пътници.
------------------------------------------------------------
Чакали на една спирка трима човека. Единия от "Младост", втория от "Люлин", а третия от "Дружба".
Минало доста време, и двамата от "Младост" и "Люлин" се заприказвали:
- Леле, да знаеш, един път чаках на спирката автобус за "Младост" един час!
- О-о-о. Ти нищо не знаеш. Аз един път чаках автобус за "Люлин" час и половина!
Не разбрал за какво става въпрос, оня от "Дружба" им казал:
- Е-е-е, айде стига сте се хвалили де. И на мен по някой път ми идва толкова бьрзо автобуса.
Ти си много забавен!![]()
Продължавай да копираш в движение кефиш ме.
Light The Universe
Ми наистина ми открадна акаунта, педерас нещастен.Първоначално написано от Valar
Диспечера, контрольора и ватмана спорели как България да влезе в ЕС. Диспечера казал:
- Никога няма да влезем в Европа с тези ватмани простаци. Трябва да наемем французи, германци, австрийци - интелигентни хора, добре облечени, учтиви...
Речено-сторено. Дошли европейците, обаче в първия ден на работа се възмутили от ниските заплати, обявили гладна стачка и в София нямало кой да кара трамваите.
Контрольора казал:
- Трябва да спрем да се занимаваме с тия хартийки, дай да сложим еевропейска електронна система за гласуване, така и ние ще си почиваме, и хората ще са облекчени и редовни.
Речено-сторено. Монтирали магнитни апарати в трамваите, обаче още на първия ден вандали строшили електрониката.
Накрая ватмана казал:
- Е**л съм ви мамата! Гледайте сега колко е просто всичко!
Обул си ватмана анцуга, нахлузил джапанките, взел си мастичката и подкарал трамвая. По едно време, като се понапълнила колата, ватмана извикал от кабината:
- Хорааа, билетчетата струват седемдесет, аз обаче ги давам по петдесет!
Зарадвали се пътниците и тръгнали да му подават 50 ст. Ватмана ги погледнал учудено и казал:
- Петдесет евро бе! Нали сме у Евросъюза!
************************************************** ******************************
Шофьори на Чавдар, Икарус и БМЦ спорели чий рейс е по-добър. Накрая решили да се явят на състезание на издръжливост да видят кой е по-добър.
Първи кръг бил да се изпикаят в резервоара, след това да запалят автобуса и да потеглят.
Шофьорът на Чавдара бил първи. Изпикал се в резервоара, качил се в рейса, опитал се да запали, бре въртял, въртял, не могъл.
После бил шофъорът на Икаруса. Изпикал се в резервоара, качил се в рейса, опитал се да запали, в салона завоняло на урина, обаче не успял да запали.
Накрая бил шофьорът на БМЦто. Изпикал се в резервоара, качил се в рейса, спокойно си запалил, потеглил, завъртял едно кръгче, напред-назад...
Втори кръг бил да захапят ауспуха, а в това време някой да запали автобуса.
Първи бил шофьорът на Чавдара. Лапнал ауспуха, запалили рейса, човекът се задавил, задушил и припаднал.
После бил шофьорът на Икаруса. Лапнал ауспуха, запалили рейса, човекът се задавил, задушил и припаднал.
Накрая бил шофьорът на БМЦто. Лапнал ауспуха, запалили рейса, но не се задавил, а казал: "Ах, какъв свеж въздух"
Последния кръг бил вече да покажат на кой колко му е голямо мъжкото достойнство.
Първи бил шофьорът на Чавдара. Извадил си го, а то голяяяяяяяяяямо.... и казал: "Велик е Чавдар! Велик е Ботевград!"
После бил шофьорът на Икаруса. Извадил си го, а то голяяяяяяяяяямо... и казал: "Велик е Икарус! Велика е Будапеща!"
Накрая бил шофьорът на БМЦто. Извадил си го, а то мъъъъъъъъъъъничко и казал: "БиЕмСи... една ч**ия!"
Аз съм щаслив ти си наещасният и жалкият!
И не можеш да го докажеш смешник![]()
Light The Universe
Ми моят си нос![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Аз най-много харесвам своя си нос.
Абе кво значение има носа,бе,баси!
Вие ако стигнахте до там да гледате и носа..![]()
И аз това се питам, но те идиотите виж ги кви са повърхностни. Писна ми от повърхностни хора! Да мрат в кофата такива като тях!Първоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
![]()
abe,ima edni maimunki s golemi 4erveni(kato torbi4ki) nosove-te mn me kefqt![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
До къде стигнахте. Да гледате и носовете. Това е толкова повърхностно!![]()