- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви носове харесвате?
Нормален нос.![]()
На малко повече...Първоначално написано от Анонимко
И мърла ше викаш на майка ти...
Айде лапай го със здраве....
Първоначално написано от be_true
![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Зависи от лицето на човек ако има малко лице с голям нос не е мн красиво както и обратното![]()
Аз мн си харесвам нослето мЪничко си ми е и идеално пасва на лицето ми
![]()
![]()
За мен чипото носле е перфектно![]()
Много е сладко...хиххи...дразнят ме дългите остри носове...
![]()
Моя е такъв
Като на вещица...хахаа...ама ми е наследствО ПЪК
![]()
![]()
Чипите нослета ме влудяват![]()
Добре де а ти като видиш за 1-ви път човек кво виждаш бе. Да не би душата да се вижда. Аман от тъпаци!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Съгласна! Но тъй като не може без... Чипите нослета са сладки,ама ми е май се тя!Първоначално написано от be_true
![]()
![]()
Мразя вирнати нагоре носове - и без това гледам всички отдолу, няма нужда да им виждам сополите и когато съм се качила на високо. Иначе моят е много красив![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
...До сега не съм видяла 4овек без нос хаха...ина4е няма зна4ение...само да не е някакъв клюн...или крив...като на баба Яга
![]()
Съгласна съмПървоначално написано от radito
Много си е нормално даже...квото иска ше си гледа моми4ето
Нямаш право да и казваш,4е е травестит...нали не я познаваш
![]()
![]()
така,4е си трай
![]()
Никога не съм се замисляла.![]()
![]()
Ми няма значение какъв е, важното е човека да е симпатичен.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ебати темата!![]()
Не че за мен има огромна значение (просто не обръщам някакво внимание), но предпочитам да е по-малък, а не някакъв прекалено голям!![]()
е на тази тема мога си говоря вечно...аз първото ,което виждам в някого е носа.ами не харесвам дундести,квадратни {големите.не се ли сещаш бе?!онези дето ти покриват цялото лице},не харесвам и кльощавите,чиито върхове са леко чип,не харесвам и такива,от чиито ноздрички стърчат невероятно количество косми,мразя онея правите,като тоя на парис хилтън...в момента за други не се сещам
харесвам мънички,кльощави {в рамките на нормалното},чипи носленца,като клюнченце.харесвам и тези който са по-зирочки в основата си и към върха си ставам леко топчести
бе общо взето такива,ако ме разбрахте де![]()
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Нормални![]()
Ми не отдавам значение на носовете на хората,интересувам
се от самите хора...не носовете![]()
Walk go home boy...
Все ми е тая - стига да не е като на някоя вещица![]()
Тип "Чушка"
ЗабавнУуПървоначално написано от Deus ex machina
![]()
![]()
![]()
Харесвам нормални носове![]()
I Said My Lip Gloss Is Cool, My Lip Gloss Be Poppin'
I'm Standing At My Locker, And All The Boys Keep Stoppin'
нос извит на 360 градуса е пефекния! Ама може и с тип Майкъл Джексън да мине![]()
![]()
Ами не е носа,всеки случай ..Първоначално написано от radito
Аз по навик гледам хората първо в обувките,после в косата,или липсата ан такава..![]()
М..и аз гледам хората първо в обувкитеПървоначално написано от RAWRRR
![]()
What you give is what you get!
Аз съм момичето с червения нос, точно заради него мисля да вдигна тост! Наздраве!![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...