- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви носове харесвате?
В отсрещния партньор? Чипи като на прасе, въобще без нос или дълъг?
Ами, не всъщност с нос, но протрит от много пластични операции.
За жена е по-добре да е по-малък, някак по-симпатично, като кукла.
За мъж пък ако е с малак носпо-добре нормален, нито като Пинокио, нито пък прекалено без нос, щото като й прави на жеата нещо е по-добре да е по-голям... да го усети.
Ами нещо средно - нито крив надолу, нито пък крив нагоре, абсолютно прав. Нито прекалено малък, нито прекалено дълъг. Нито прекалено тесен, нито прекалено широк. Хората, които не се вписват в нормата не харесвам.
естествено, за к'во да са с носПървоначално написано от Valar
![]()
Точно така! Тези с прекалено дълъг или къс (прекалено тесен или прекалено широк) да отидат в Африка. Не ги щем. Сериозно, много дразни някой като е почти без нос или пък на другата крайност - като Пинокио. Или пък ако има чупка надолу - ай ужас! Ако пък е нагоре извивката е като закачалка - баси смешното. Ако пък е много широк има опасност да прилича на картоф, много тесните носове пък са смешни - приличат ми на стрелки. Харесва ми нещо по средата, тоест нормално.Първоначално написано от Анонимко
искам снимка на носа ти, разбирам, че е перфектенПървоначално написано от Анонимко
![]()
Големи![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
ми аз мн обичам момчета с някак гърбави носове![]()
Ето нещо смешно:
- Дълъг нос: Внимавайте, ще ми изкараш очите.
- Много къс и/или чип нос: Сигурни ли сте, че родителите ви не са прасета?
- Много широк нос: Доядоха ми се картофи.
- Много тесен нос: Спрете да ми показвате земята!
- Нос, с кривина надолу: Чучур на чешма!
- Нос, с кривина нагоре: Благодаря, че ви има, за да си закача сакото на носа ви!
хах, а аз с палаво подаващи се космиПървоначално написано от Deus ex machina
![]()
Бих допълнил:Първоначално написано от Анонимко
- Нито много голям, нито много малък нос, средно дълъг и средно широк, абсолютно прав: вие имате идеален нос.
Аз пък харесвам хора с нос като на прасе, някак си много ги обичам тия животинки.
Първоначално написано от be_true
Теб пък кой те пита? Носа ти е като кисела краставичка.
що се смееш? аз наистина харесвам гърбави носовеПървоначално написано от be_true
епа, к'во лошоПървоначално написано от Deus ex machina
)
аз с мойта "кисела краставичка" к'во ше пра'я![]()
малки сладки чипи нослета харесвам аз..но има и хора с много големи носове,които всъщност не ги загрозяват...нз.всичко е до излъчване..А пък носа..-това е първото,на което се спирам когато погледна някого..навик просто : )))
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
гОрбави. Наистина гОрбави. а чОрбави? Хахахахаха. Да, вярно, за пък харесвам чипи свински носове.Първоначално написано от Deus ex machina
ее сега да не сбъркам една буква... в стаята е тъмно, мамка му
Не е от особено значение какъв е.Важното е да отива на притежателя си.
Предпочитам да не са големи, да са прави, по възможност да не стърчат косми от вътре.
А куровете дето ги лапаш също ли харесваш малки?Първоначално написано от experiment_m
Ти момче ли си? Защото като такова звучиш? А ако си момиче...Първоначално написано от Fluffy^;pp
![]()
Това беше въпрос с повишена концентрация на интелект!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Light The Universe