- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви носове харесвате?
Щото нямам много време. Търся си работа. Безработен съм! Капиталистите ме ограбиха! Затова съм лявПървоначално написано от Вилхелм Mонке
ограбили са те грънциПървоначално написано от Марксист
![]()
![]()
![]()
разбити!
Ооооо това е тема за менеАз 1-вото нещо, което гледам в човек е носа и така гои определям дали е хубав или не. За мене носа прави красотата на човека. Предпочитам малки и чипи нослета, направооо
![]()
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ами ти си травестит, извинявай, но не е хубаво да се гледа първо външността. Нормалните хора първо опознават човека, а после съдят за него. Такива като теб, дето първо гледат външността са повърхностни уроди.Първоначално написано от radito
Ти на колко си? На 15? Мърло, ходи си играй с куклите.Първоначално написано от malka_sladuranka
Не е учтиво да се гледа първо външността, това говори за отявлен примитивизъм (също като примитивизма на хората, които мислят, че ако не си им приятел непременно трябва да им бъдеш враг). Не е хубаво да се гледа първо външността. Нормалните хора първо опознават човека, а после съдят за него. Тези, които първо гледат външността са повърхностни уроди.
Не знам кви харесвам, ама определено не харесвам такива дето се врат навсякаде!![]()
Е такъв:![]()
я си еби пу**ата плесенясала,
Някой да те е питал?Първоначално написано от rewind
![]()
мислиш ли че ме боли
измисленяк пръдлив ХАХАХАХА
Еби си майката, бе пачавро проста.Първоначално написано от rewind
ти млъкни говедо простоПървоначално написано от Анонимко
Ти не си по-стока щом се връзваш на неговите думи. Един дол дренки сте. И двамата сте нерваци и скандалжджии.Първоначално написано от Вилхелм Mонке
млъкни беПървоначално написано от Анонимко
внимавяай да не си ебеш ти твояЕби си майката, бе пачавро проста.
ти си за 4 кмПървоначално написано от Анонимко
![]()
Мараба!Първоначално написано от Вилхелм Mонке
неам никфи претенции за нос.... иначе носът на Аврил ме кефи супер многу![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нямам претенции, ама да не е някакъв огромен или крив..нормален нос.
ПП. Замисляли ли сте се колко смешно и странно стоят ушите?Не го забелязваме просто защото сме свикнали и всички си имаме..но ако някои нямаха жестоко щяха да подиграват тези, които си имат
![]()
той може да се оправи попринцип...Първоначално написано от RAWRRR
не знам, на някои хора им отива малко по-крив..
:>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Зависи от притежателя.
<3 ^^
абе ,на всеки му отива даден тип.човек се ражда с еди какъв си нос ,защото му отива (е , ако не е някой изрод де)
арийски