- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Риханна - единствената и вечната
Ето ви Манди - хубава и талантлива...и гласът й е по-дълбок и нежен:
Umbrella - Mandy Moore
Вечна, непреходна?
Сравнение с Арета Франклин?
![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
na teq kat neq im kazvam maimunki![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Арета Франклин > Риана . n ....
Иначе момето е толко лигаво, че чак капе.![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
^ Ма нека си е лигаво, ама сравнение с Арета....ВТФ бе момко, или който и да си, направил темата? о.О
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
да го/я порицаем публично![]()
Като те гледам си фенка на 'карди, може да колнем Интегра енд стъф и Хелсинг да го разпарчетосат ;р
Най-добрата!![]()
What you give is what you get!
omg, lets, Али ще го направи на кайма & половина с Интегра & co.Първоначално написано от ScionOfStorm
и полицайка в берсерк състояния.
увлякох ли се, а? XD
palna tapotiqne i se radvam mn daji izob6to ne i se kefq
Не повече отколкото аз или някой друг аниме фен би се, спокА ;рПървоначално написано от Zorin
хах ,няма кой знай какви постижения... туй ,че изчука Jay-Z и той почна да я продуцира за мене не значи нищо.. ей за т'ва се дразня от тия певци ,че и текста им го пишат и инструментала им го правят и аранжимента ,а от тях - само синтезирания глас...![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Има само 3 песни който ми харесват.Неизглежда зле ама не е мн готина-нищо особенно.Не мислите ли че текстовете на песните са малко тъпи.Например Ъмбрела или там как се казваше-превода е доста тъп пхаха "чадър-ър-ър-ър-р-р-р-р"![]()
![]()
Бе не ме кефи. Аврил Лавинг форевър
![]()
Хаха чадър-ър-ър-ър-р-р-р-рПървоначално написано от cold_arrow
.Иначе има яки песни.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Не е лоша певица, но не вярвам, че ще остане в историята като кой знае колко велика певица ДА! някои от песните и са хитове, но това не значи, че е толкова добра певица на мен също ми харесва, но има много по-добри от нея... поне според мойто мнение де .. вие пък кво опреквате всеки си има идол ... няма лошо в тва... пожелавам и успехи на Рианчету..дано наистина да се превърне в запомняща се певица, макар че според мене тя е много далече от тва както вече казах.
![]()
Edna ot lubimite mi pevici.I pee mn dobre, ima mn dobro scenichno povedenie. I e strahotna.
Da e vse taka
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)