.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    sexy_sladka
    Guest

dre6kite

hi moga da kaja 4e az se obli4am dobre po modata i tva naistina deistva na mom4etata za6toto te obi4at kusi poli i dulboki dekolteta no puk za tva az sum vlubena v mom4e deto se obl4a suvsem obiknoveno daje bih kazala dosta parcalivo no na men ne mi puka za6toto az go haresvam takuv

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Дрехите не са най-важното нещо. Да беше видяла как се облича бившия ми . .
    хахаха и аз имах един такъв, който правеше много шанатви цветни комбинации, ходехме по времето, когато все още не бях открила спектъра и карах само на черно представи си комбинацията и все пак - какво? обичах него, не неговия (липсващ) вкус относно дрехи.

Guest
    изобщо не бих тръгнала с 4овек който ми се обли4а с 4ували(както ги нари4ам аз) или някое педал4е с розови дрешки

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами не бих зарязала гаджето си заради обличането му, все пак преди да тръгнем нали съм го видяла как се облича...трябва преди това да съм го преценила, ако не ми е харесвал нямаше да тръгна с него....

Не бих тръгнала с човек,чийто стил не харесвам
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Град
    sofiq
    ima mnogo mesta det si ima qki dreshki za malko pari .az neska si vzeh edna bluza za 20 kinta det ina4e po buticite e 50.a osven tva ot kade mislish 4e lasklavite magazini zarezdat stoka-ilinci.tam za 12 do 20 leva ima strashni bluzi a do 30-40 lv i dunki.em moderni em na dobra cena.ima i kopiq ma dolce i gabana det i te sa tolkova ,pak sa si modni.

Супер фен
    Не е казано модерните дрехи да са скъпи! Има и старомодни дрехи които са по 200 лева. Има и готинки блузки по 5-6 лева... Ако ходиш по марковите магазини само, си оставай със старомодните дрешки но винаги има малки магазинчета с по-евтини дрехи.
    Но ако все пак държиш да отговоря... ако някое момче наистина мн ми харесва няма да го зарежа заради дрехите но ако се запозная с момче със старомодни дрехи едва ли ще ми привлече вниманието първоначално че да го харесам толкова. Оф дано ме разбра

of boje mn se nervq taka we ima dre6ki koito sa gotini i da ti kaja ne sa skupi ! pak i ne vsi4ko e drehi we ... makar 4e ne mi se vqrva da privli4e6 vnimaniety na nqkoi gotin batko feshyn ako ne obli4a6 hubavo ... se pak vun6niq vid e ot zna4enie, vij pak i da ne si zima6 fe6un dre6ki zimai si po obiknovenni kakto kazva6 no slagai nqkakvi aksesuari i pak stava - nqkvo gerdan4e, kolan ili 4anta ;] pak i kvo tolkoz kato ne si kato vs feshuni spoks we horata ne samo drehi gledat ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Никога не бих зарязал заради облеклото. Няма да се влияя от хорското мнение. Важното е да я обичам

Град
    on the earth
    az li4no ne bih vupreki 4e si pozvolqvam da se obli4am qko ... kolkoto i izturkano da zvu4i .. dehite ne pravqt 4oveka ...puk i ima mnooo evtino de6ki koito sedqt adski dobre vajno e da moje6 da razli4i6 staromodno ot evtino no stilno :P

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Еми случвало ми се е и за тфо го зарязах,ама то не беше нищо сериозно.Обаче,ако държах на тоя човек и наистина имах чувства към него едва ли бих го зарязала заради дрехите му.

Не ми пречат такива неща...може би ако прекалява с розовите ризки ще се замисля ама попринцип не.Не бих ( :

и аз не съм момче...
    но като начало дори не бих тръгнала с човек, чийто стил ме дразни, за да го зарязвам после...
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

яж ма
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от demons_of_my_soul
    "по дрехите посрещат, по акъла изпращат"
    Първо няма да ме привлече такова момиче, но ако по някаква случайност се случи нещо такова съм готов аз да и купувам "фешин" дрешки.... след като знам че няма възможност не е проблем за мен примерно всеки месеца да и купувам по някой нов тоалет!
    батка, преди да даваш акъл и мъдри мисли, си оправи правописната грешка в подписа, която е фрапантна.

аз не бих направила такова нещо ако с неякой човек то ще е защото ми допада като човек а не ходя с човека защото има скъши и хубави дрехи това е глупост
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    sOmewhere iN the DarknesS
    Дрехите ли са най-важното ?
    Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от eastar
    под тях е най-важното !

Град
    sOmewhere iN the DarknesS
    Цитирай Първоначално написано от assd
    Цитирай Първоначално написано от eastar
    под тях е най-важното !
    Дрехите не са проблем Лесно се премахват
    Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от special_girl_SS
    "по дрехите посрещат, по акъла изпращат"
    Първо няма да ме привлече такова момиче, но ако по някаква случайност се случи нещо такова съм готов аз да и купувам "фешин" дрешки.... след като знам че няма възможност не е проблем за мен примерно всеки месеца да и купувам по някой нов тоалет!
    Апфф никога няма да позволя гаджето ми да ми купува дрехи, защото аз едва ли не, не мога да се обличам!!
    Сега по темата: и все пак съм съгласна, че не бих тръгнала с някого, ако не ми харесва начина му на обличане...
    хехех
    е ще му откажеш подаръка ли?
    помежду сребърните джунджурии нищо не пречи и някоя дрешка....
    deamons_of_my_soul ше ма извиняяш ама си ноо тъп , бате ае със здраве

Град
    София
    Е, ако се облича като гладно циганче, надали ще тръгнем изобщо... Звучи грубо, но е така. Но по принцип не се впечатлявам от тези неща, има доооста по-важни критерии, по които ги избирам.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    никога няма да зарежа гаджето си заради тиова как се облича дали старомодно, фешЪн или спрямо стилът музика който слуша, но съм стигнал до 1 извод хората (повечето поне) гледат как си облечен ше дам няколко примера:
    1.Ако си облечен като метлист повечето няма да те погледнат
    2.Ако си облечен като пънкар същото
    3.Ако си ФиешЪнче дори и да нямаш акъл мацките ще се лепят по тебе
    4.ако имаш някакви отрибути които са поради религиозна насока(фереджета, забратки и тн.) тогава е страшно трудно някой да те забележи (заради горепосочените атрибути)

Хората и най-вече момичетата ако не им хареса как си облечен няма да говори с теб нито да се опита да разбере какъв човек си в деиствителност
    което според мене е страшна простотия, но това е лично мое мнение

ако не ми харесва как се облича изобщо няма да тръгвам с него.. пък като тръгнетте вече ще е малко глупаво заради това да го зарежеш ...

Супер фен Аватара на gabi_94
    mmm ne moga da precenq to4no! ima razli4ni situacii, no vse pak ne bih zarqzala nqkoi prosto shtot ne mi haresva kak se obli4a!

Град
    #mainatown
    М,аз не обичам дрехите му,а него.И когато легна до него няма да се гушна в марковите парцалки,а в него.И този човек може да те направи щастлив с години наред,а една дрешка...
    Обичам само един човек и това съм аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си