- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ОтГоворНиК На КлаСа
Има ли такъв филм в България?
Ако да -как става избирането,от кой курс запо4ва,всеки курс или всеки клас има,какви биват избраните,възможно ли е в списъка да попаднат непукисти,които не са съгласни с някои неща в у4илище,или само ов4ици,какви са задълженията и правата им???
Ако някой от вас е,ще ми кажете ли,дали ви харесва,защото ми се иска ако има да се кандидатирам.По филмите изглежда забавно!![]()
mi v moq klas-klasnata izbra 1 momi4e i ne i blazq-samo q motaqt po nqkakvi meropriqtiq i dr glupusti..nem,ne sam 4ovek na otgovornostite,ne sam za takav post![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ние отт 5 клас си имахме отговорник.класа го избира и може да е всекилзависи кой е ньй-популярен или на кой имат най-голямо доверие.аз сум била но не е н6 особено освен 4е тр да остава6 сл даскало ма хубавото е 4е ако има у4 съвет мое да не ходи6 някои от 4асовете.
My народ is very древен
My народ is very твърд
I am българче forever
чак до finish of the world!
не се прецаквай с тези глупости, нищо не печелиш а губиш мн нерви по разни "мероприятия" , всеки който познавам и е бил отговорник после съжалява много.П.С. ДАЛЕЧ НЕ Е КАТО ПО ФИЛМИТЕ
Аз СЪМ отговорникДруг е въпроса,че го забравям от време на време...
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
До 5-ти клас имахме, от там нататък - не. В сегашния ми клас има няколко човека, които участват в ученическия съвет.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не, не искам да съм =] Това е за хора, които обичат да си губят свободното време...
иначе при нас всеки клас си има отговорник![]()
хъхъ..
Не съм пожелала да стана отговорник ... не е кой знае какво. Отговаряш за класа , събираш пари (ако трябват за нещо) , ходиш на ученическият съвет и така. Не е престижно както по филмите .. не се заблуждавайте.
В старото ми даскало избирахме отговорник всяка година (от 5-ти клас нагоре).Класа го избираше.Аз съм била отговорничка, но общо взето нищо не правех.Няколко пъти само съм ходила на някви съвети с учителите и другите отговорници, на които разбира се си седя и мълча.
ммм не..нещо не ме кефи идеята ; )
Еми при нас май винаги е имало отговорник на класаТо всъщност нямаше особено значение дали си отговорник или не, понеже отговорника се подписваше за цялата година на 1 място (че е съгласен да е отговорник) и не правеше нищо по-различно от другите...По никви мероприятия не е ходил.А за събирането на пари за разни неща си имахме касиер.
Не не искам да съм.Твърде отговорна и губеща времето задача за един расеян човек като мен.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Била съм,но е много скучно,затова тази година бяхме избрали зубарите,те нямат против![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами избирането става от класа.Гласувате кой искате да ви е отговорник и попринцип са 2 - 3,за да може,ако единия е болен другия примерно да ходи на събранията,които се правят от директорката или там учител.Попринцип той отговаря ако се случи нещо(счупване на врата,прозорец;дисциплина в междучасието и т.н.).Не е нищо усобено.Две или три години бях отговорничка на класа.В старото ми училище отговорник на класа имаха всички класове от 5-ти нагоре.Абе малко тъпа работа е това .... някой път за глупости те изкарват виновен теб.
не! не ми трябват допълнителни проблеми! да си отговорник на класа наистина зна4и да си отговорен! а не е лесно да носи6 отговорност за 20-25ду6и![]()
emi az sq 6e sam 9ti klas i minalata godina az bqh otgovornik na klasa s edno momi4e.....mi ne moga da se opla4a,na men mi e interesno.....![]()
Just haters make me famous! εĭз
В миналото ми училище класът гласуваше за отговорникът.Избираха се 4-5 човека освен него за ученическия съвет.Миналата година само един глас ме делеше да съм отговорник ама се отървах.Момичето,което избраха все го викаха междучасията и все не можеше да се наяде.Аз бях в ученическия съвет и не правех почти нищо.Но все пак си беше кеф,че толкова хора са гласували за мен.
ем в нащия клас имаме...мии мотаят го напред назад..ае тъпа работадаже и днивника влачи..мен ме беше сложила класната веднъж..но след като затрих дневника 2 пъти ме остави да живея
![]()
.!.
аз мамка му съм.Имахме "избори" в класа.Тъпо е
Ние си имаме групенфюрер.Събира пари за ксерокс и разнася книжките по преподаватели и в канцеларията. Не е оферта. Не бих се прецакал да съм такъв.
![]()
ако ме направят отговорник на класа или ще съборим даскалото което така и така се случва или ще вложа адска дисциплина за малко забавление![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Значи при нас има такива простотии, започнахме да избираме отговорници от 5 клас. Аз бях миналата година, ходих само 1 път на някакво събрание, понеже всички отговорници са в ученическия съвет, отвратих се и повече не отидох.. Дано тая година не допуснат същата грешка да ме изберат за отговорник на класа..
You are broken, I can fix you...
НЕ...Да не съм луда.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Estestveno che NE!!!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!