.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли искали да сте отговорник на класа?

Гласували
70. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

14 20,00%
  • НЕ

56 80,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Голям фен
    Град
    на гъза на географията

ОтГоворНиК На КлаСа

Има ли такъв филм в България?
    Ако да -как става избирането,от кой курс запо4ва,всеки курс или всеки клас има,какви биват избраните,възможно ли е в списъка да попаднат непукисти,които не са съгласни с някои неща в у4илище,или само ов4ици,какви са задълженията и правата им???
    Ако някой от вас е,ще ми кажете ли,дали ви харесва,защото ми се иска ако има да се кандидатирам.По филмите изглежда забавно!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi v moq klas-klasnata izbra 1 momi4e i ne i blazq-samo q motaqt po nqkakvi meropriqtiq i dr glupusti..nem,ne sam 4ovek na otgovornostite,ne sam za takav post
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ние отт 5 клас си имахме отговорник.класа го избира и може да е всекилзависи кой е ньй-популярен или на кой имат най-голямо доверие.аз сум била но не е н6 особено освен 4е тр да остава6 сл даскало ма хубавото е 4е ако има у4 съвет мое да не ходи6 някои от 4асовете.
    My народ is very древен
    My народ is very твърд
    I am българче forever
    чак до finish of the world!

не се прецаквай с тези глупости, нищо не печелиш а губиш мн нерви по разни "мероприятия" , всеки който познавам и е бил отговорник после съжалява много.П.С. ДАЛЕЧ НЕ Е КАТО ПО ФИЛМИТЕ

Град
    Филипиновци
    Аз СЪМ отговорник Друг е въпроса,че го забравям от време на време...
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    До 5-ти клас имахме, от там нататък - не. В сегашния ми клас има няколко човека, които участват в ученическия съвет.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Не, не искам да съм =] Това е за хора, които обичат да си губят свободното време...
    иначе при нас всеки клас си има отговорник
    хъхъ..

Голям фен
    Не съм пожелала да стана отговорник ... не е кой знае какво. Отговаряш за класа , събираш пари (ако трябват за нещо) , ходиш на ученическият съвет и така. Не е престижно както по филмите .. не се заблуждавайте.

Повече от фен
    Град
    София
    В старото ми даскало избирахме отговорник всяка година (от 5-ти клас нагоре).Класа го избираше.Аз съм била отговорничка, но общо взето нищо не правех.Няколко пъти само съм ходила на някви съвети с учителите и другите отговорници, на които разбира се си седя и мълча.

ммм не..нещо не ме кефи идеята ; )

Еми при нас май винаги е имало отговорник на класа То всъщност нямаше особено значение дали си отговорник или не, понеже отговорника се подписваше за цялата година на 1 място (че е съгласен да е отговорник) и не правеше нищо по-различно от другите...По никви мероприятия не е ходил.А за събирането на пари за разни неща си имахме касиер.

Не не искам да съм.Твърде отговорна и губеща времето задача за един расеян човек като мен.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Била съм,но е много скучно,затова тази година бяхме избрали зубарите,те нямат против

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен
    Ами избирането става от класа.Гласувате кой искате да ви е отговорник и попринцип са 2 - 3,за да може,ако единия е болен другия примерно да ходи на събранията,които се правят от директорката или там учител.Попринцип той отговаря ако се случи нещо(счупване на врата,прозорец;дисциплина в междучасието и т.н.).Не е нищо усобено.Две или три години бях отговорничка на класа.В старото ми училище отговорник на класа имаха всички класове от 5-ти нагоре.Абе малко тъпа работа е това .... някой път за глупости те изкарват виновен теб.
    Обичам те <3 !!!

не! не ми трябват допълнителни проблеми! да си отговорник на класа наистина зна4и да си отговорен! а не е лесно да носи6 отговорност за 20-25ду6и

emi az sq 6e sam 9ti klas i minalata godina az bqh otgovornik na klasa s edno momi4e.....mi ne moga da se opla4a,na men mi e interesno.....
    Just haters make me famous! εĭз

Повече от фен
    В миналото ми училище класът гласуваше за отговорникът.Избираха се 4-5 човека освен него за ученическия съвет.Миналата година само един глас ме делеше да съм отговорник ама се отървах.Момичето,което избраха все го викаха междучасията и все не можеше да се наяде.Аз бях в ученическия съвет и не правех почти нищо.Но все пак си беше кеф,че толкова хора са гласували за мен.

Град
    Непостоянно
    ем в нащия клас имаме...мии мотаят го напред назад..ае тъпа работа даже и днивника влачи..мен ме беше сложила класната веднъж..но след като затрих дневника 2 пъти ме остави да живея
    .!.

Guest
    аз мамка му съм.Имахме "избори" в класа.Тъпо е

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Ние си имаме групенфюрер. Събира пари за ксерокс и разнася книжките по преподаватели и в канцеларията. Не е оферта. Не бих се прецакал да съм такъв.

Нямам нищо против да съм отговорничка.

Град
    The endless river
    ако ме направят отговорник на класа или ще съборим даскалото което така и така се случва или ще вложа адска дисциплина за малко забавление
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Значи при нас има такива простотии, започнахме да избираме отговорници от 5 клас. Аз бях миналата година, ходих само 1 път на някакво събрание, понеже всички отговорници са в ученическия съвет, отвратих се и повече не отидох.. Дано тая година не допуснат същата грешка да ме изберат за отговорник на класа..
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на bEbsI
    НЕ...Да не съм луда.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Estestveno che NE!!!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си