- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ОтГоворНиК На КлаСа
Ххахахаха
Тва е баси простотията...
Избирали са ме,и аз не съм искала...и въпреки тва са ме карали...шоу...
Гадно е,тъпо е...
За подмазвачи,бих казала...
Ходиш по гъза на даскали,зам.директори...мък ат те по разни`събирания`,`мероприят ия`...
ами първоначално исках, ма тъпата класна избра там една фр, щот си учила уроците...сега не съжалявам за това![]()
в мойто даскало секи гледа да набута длугия да стане отговорник демек госпожата вика кой искате да е отговорник казват са няколко имена и секи иска да набута другияя да гласува за него че той да стане и примерно да пита дали госпожата е в даскалото да го пращат наляво надяснои накрая зубърчето на класа стана
![]()
Хаха..а при нас как стана...
в миналото даскало бях навит..ама като видях за какво става дума..тъпоо.
В сегашното класната като попита кой иска да е и всички мълчат, настана гробна тишина, всички се оглеждат настраниЕ накрая едно момиче се престраши де...
хъхъ..
пффффффф, като бях в старото си училище ме бяха набутали...беше тъпо, помня че ни мъкнеха при психоложката за някви простотии...сега няма такова нещо в класа![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Никога не съм бола отговорник на класа нз иска ми се да видя какфо е![]()
OnLy God CaN Judge Me !
ми аз бях отговорник по едно време ама цялата работа малко се провали 6тото класната ни беше една такава преекрасна(бяхме и първия клас и тя нз кво да прави) и накрая реши че да има отговорник на класа няма смисъл и по този начин ми облекчи живота страшно мн.
Искам и още как. По принцип съм пълна с идеи и цапната в устатаСегашният ни отговорник е гаден мазач, който се съгласява винаги с даскалите, от което класа страда. Мъкнат ни по шибани мероприятия, като се събираме за някой празник класа ходим по тъпи места.. и така, простотия. Когато има право на избор избира угодното на ръководството, не на класа. Съвсем отговорно заявявам, че бих могла да се справя с пъти по-добре от него, независимо, че не съм с перфектна дисциплина, малко неизвинени отсъствие или отлични оценки.
еми в нашия клас отговорничка е дъщерята на бивша ученичка на класнатане ,че е много оправна ,ама обича да се прави на интересна милата....има си привилегийте (слаби оценки не се пишат ,а ако случайно някоя непродажна учителка й врътне 2ката скоро се изпарява и оставя след себе си петно от коректор).Техните не остават неблагодарни естествено и "даряват" на класната чисто нова уредба
.С 2 думи работата е доста несериозна ,но пък за "сериозни хора"(забележете ,че слагам и ХОРА в кавички
![]()
то па едни отговорницинеискам,не ми се занимава с глупости
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз бях може би 2-3 години през цялото това време нищо не съм правила...ние имаме помощник отговорници и винаги те вършеха ако има нещо
Ami do sq v na6iq klas otgovornici ne e imalo,ama sme imali kasier.T.e. az! I me napraviha samo 6tot nqma6e drugi jelae6ti! Opredeleno ne stavam za tazi rabota! Vednuj izgubih edni pari kvato sum veika i se naloji da gi vuzstanovqvam ot sebe si (dobre 4e ne bqha pove4e ot 10 lv [-o< )... Estestveno,4e nikoi ne razbra - spestih si gi ot djobnite.No znam 4e pove4e v novoto daskalo kolkoto i da me navivat ne bih se suglasila!![]()
![]()
аз не съм отговорник.. едно момиче от класа е .. всеки първи час в петък цялото даскало имаме час на класа... та събират се някъде там тия отговорници от всеки клас нали по 1 и си говорят с директорката .. в смисъл предлагат разни неща одобряват други за концерти тва онова кфо ще се прави.. таи тва е яко дено отговорника т.е. това въпросното момиче трябва да носи и маркерите и като знам като не е взела нови как и се карат.. отписвам се от картинката и не исскам да ставам
не мисля че е някфо яко да ти викат на главата за нещо за което по една или друга причина не си взел
![]()
![]()
И да ма искат няма да стана...
Не не ми се занива с проблемите на класа(не че не ме интересуват де) просто дедазнам не смятам че ще се справя пък и нямам толкова нерви да се занивам .Пък и обикновенно върху отговорника пада цялата работа за подготовка на тържество той отговоря ако стане нещо и за тва.Знам защото в стария ми клас едно момице беше отговорник и всичко което станеше се обсъждеше с нея и т.н
Амм..не искам да съм отговорник..да си губя свободното време както каза някой преди мен..или ако стане нещо да се занимават с мен..айде няма нужда
ДАзащото даскалите така си създават по-добро мнение за мен!
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз бях отговорник 6клас.Сега съм 8ми и съм в ново даскало.Не искам въобще да ставам отговорник повече, за мене е гадно.