.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    ф
    Guest

какъв крем

Кожата ми е леко мазна с черни точки-какъв крем можете да ми препоръчате-ако може да ми кажете марка и цена ше съм много благидарна!

vzemi ne6to na garnier ,vzemi si garnier pure 3 v 1 -10 lv to se polzva za maska za gel i krem,drugoto e deva mislq 4e kam 5 lv nqkade :0
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

ф
    Guest
    за измиване си имам clean and clear,имам и лосион за премахване на черни точки,обче кожата ми се изсушава и ми трябва някакъв крем

Guest
    Пробвай с кремчето на Eveline от серията Pure Control. То е антибактериално и има хидратиращ и матиращ ефект. Мисля, че е подходящо точно за твоята кожа, а и цената е много добра - някаде към 4 лв.

ф
    Guest
    а тези кремчета на eveline и на дева подходящи ли са за млада кожа- аз съм на 15

ф
    Guest
    а тези кремчета на eveline и на дева подходящи ли са за млада кожа- аз съм на 15

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ф
    и аз съм на 15 и ползвам точно това кремче на eveline и съм доволна от него. Ползвам и измиващия гел пак на eveline от същата серия и от него ми се чувства много добре кожата... аа и на опаковката на гела пише, чв е подходящ за младежи... значи става

Guest
    Vzemi si Clean&Clear za cherni tochki ,ama ne losiona ami tova novoto deto e s takiva topchenca ..pozlvam go i mn pomaga;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си