- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е?.... :(
Искам да попитам за съвет...Значи пих ескапел понеже стана гаф с моя приятел...беше ми свършило преди 1 седмица и днес получих леко зацапване...та искам да попитам тва от хапчето ли се дължи или ми има нещо?![]()
![]()
Да от хапчето е!![]()
![]()
Мдам. Още когато го имаше Постинора, бях пила. Дойде ми преди Коледа, свърши 1 ден след Коледа и дойде пак на 1 януари за да ми честити новата година. Досега не съм пропуснала празникПървоначално написано от VeRdiSSima
![]()
![]()
![]()
П.П. Питах една гинеколожка и то доста дърта и опитна - и без хапче може да се случи. Рядко, но е възможно докато си в мензис да си едновременно и в овулация, та мензиса ти идва пак след седмица и нещо-две![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Нормално е..от хапчето е.Появяват се такива странични ефекти обикновенно.Другия път си прочети по-внимателно листовката.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Месри много сега се поуспокоих малко![]()
Не се притеснявай и на мен ми се беше налагало да пия и стана така както при теб се е случило..
DA,ot hap4eto e.Spoko ne si defektna.
Next Time I`ll be True...
определено е от хапчето.. споко
Love Ickooo
С това считам темата за приключена!Първоначално написано от SuMmEr*LoVe