.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Брат

Hybrid View

Guest

Брат

Аз имам по голям брат!Много е оадно.Всичко делиш!Все те дразни!А днес бе ужасно!
    На гости ни дойдоха кръсниците!На мен подариха някаква разбита камера и слушалки които со на някоя смотана марка!А на брат мИ МР3 което има още 100 неща в него и е на сони!Проверих в нета колко струва-150 лева!Не е честно!Даже в момента плача!Моля ви кажете ми как даго преодолея!Цялата съм изпълненеа с ярост и негативни чувства!Моля ви кажете как да го преодолея!

Guest
    бъди доволна на това,което получаваш,защото можете и него да нямаш.

Guest
    И аз имам брат..Какво да ти кажа,същото положение..На него му купиха GSM,за мен няма.Той си купува дрехи за по 50-60 лева,а за макс 15-20..Всичко трябва да е негово.Когато седна на компа и той по някое време дойде и "Махни се от компа ми"..все едно е негов Винаги за него е по-хубавото,по-доброто,а за мене боклуците...ем,свикнала съм вече...кво да се прави

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Като пораснеш ще се оправиш спокс !
    Абе това е собствения ти брат бе , няма какво да делиш с него
    апффффффф !!!!!!!!!!!!
    Защо не да ти дава и неговите неща ?1 (ако го слушаш разбира се)
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Офф как може така да гоовриш за брат си?Моя брат е доста по голям от мен и като си беше в БГ (бях малка тогава) навсякъде ме водеше с него.Сега го няма и ако знаете какво ли не давам да е тука.Не ме бърка дали нашите ще дават повече пари за него или мен.Никога не съм гледала това,защото знам,че ни обичат еднакво и двамата.Не съм материалистка и да мразя брат ми защото на него взели телефон,а на мен не искат да купят.... явно той заслужава,а аз не!

П.П. Ще разберете какво ви говоря чак когато заживеете отделно от тях и да видите колко ви липсват.
    Обичам те <3 !!!

2nd girl
    Guest
    Значи аз съм втората дето писа за брат си...Мда,твоя като си била малка те е водила с него,а моя ме биеше...Цялата бях в синини от него и то защо..?Защото така му хрумнало и трябва да ме набие.Когато се ядоса познай кой е насреща?Почти не се разбираме,дори не си говорим..ако си говорим нещо,то ще е заплаха от негова страна,че ако не направя нещо той ше ми направи друго...И не е лесно да му кажа нещо,след като той е 1.70 и 70 кг,а аз 1.55 и 40 кг..С един удар и ще ме отнесе...Различно е .. : )

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Ми повече обичат брат ти явно Подмазвай се малко кат искаш по-хубави подаръци и след като са толкова важни за теб.
    Next Time I`ll be True...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ем и при мен е така..Той даже си мисли, че съм по-низша от него... Затова съм решила да се докажа пред него и пред всички, че съм много по добра!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

първо на първо той е по голям,нормално е да му подаряват по скъпи техники!
    много хора имат братя и сестри и те делят. какво лошо има в това?
    нали сте една кръв да му се невиди? каква е тая пуста завист към собствената ти кръв????
    я се стегни малко!като пораснеш и ти ще полу4аваш пове4е! не се оплаквай ами бъди доволна и от това което полу4аваш! защото бъди сигорна 4е много други деца по домовете ме4таят за нещата които ти имаш!
    и ако можеха да имат семейство,щяха да делят ако трябва и с 5ма!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си