.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: опа

BeSeN_15
    Guest

опа

имам приятелка от 1 година и 4 месеца много се обичаме тя е на 14 а аз на 15 много се радвам и искам да споделя с вас...тя не е като останалите момичета тя е зряла..цикъла и е дошал на 11 години и водим полов живот от няколко месеца до сега сме се ебали 40-50 пъти много я обичам и не искам да я изгубя

Guest
    kaji go tva na bate en4o v koi e po po nai

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Честито!Радвам се,че си щастлив с приятелката си.Дано това продължи и за напред.Be happy!

Π.Π.Ακο всеки пусне по една тема колко е щастлив с гаджето си,на какво ще заприлича форума?
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Щтом са я ебали 40-50 пъти ми е ясно каква е и с кой знай каква кофа е
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Щтом са я ебали 40-50 пъти ми е ясно каква е и с кой знай каква кофа е
    май само той я е ебал 40-50 пъти. :P

Град
    О-в Тамбокту
    И ние какво можем да направим ебете се на воля

Re: опа

Цитирай Първоначално написано от BeSeN_15
    имам приятелка от 1 година и 4 месеца много се обичаме тя е на 14 а аз на 15 много се радвам и искам да споделя с вас...тя не е като останалите момичета тя е зряла..цикъла и е дошал на 11 години и водим полов живот от няколко месеца до сега сме се ебали 40-50 пъти много я обичам и не искам да я изгубя
    Разбира се,че не е като другите,пу*ката и е като кошница

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    И ние какво можем да направим ебете се на воля
    Шт не така после се чудим, откъде идват тези теми от рода "приятелката ми е бременна"
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

BeSeN_15
    Guest
    слушаи какво завистлив глупако..много внимаваи кво говориш за моито сакровище..!!! нямам думи просто..аз споделям..и само един ме е разбрал до ся...благодаря ти.. нека всички да изпитат моито щастие..искренно ви го пожелавам приятен ден и благодаря за вниманието

БесЕн_15
    Guest
    и много ми е чудно как ще забременее ? НИКОГА НЕ СЕ ЕБЕМ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ..! До ся само един път сме го правили..всеки пут след като свършим провяряаваме дали е скъсан и ако е скъсан ЕсКаПЕл...КаК щЕ Забременее ? щъркел ще ни донесе бебето ли К'вО ? аПфФф ЗаВиСТЛиВи чиКиДжЙ..аЗ сПоделям те ме нападат...аа между другото Путката и не е като КоФа !!! Само това ще ви кажа ..защото тя го е правила само с мен ако беше го правила с много момчета тогава щеше да е КОФА !!!..защото все пак дължината и дебелината на всеки е различна

Guest
    qsno, zna4i kato mine6 pyrvite 6 santimetra i e kato nova

Мега фен Аватара на koalka
    Радвам се за теб, наистина нямаше как да не се похвалиш, че цикъла й е дошъл толкова рано.
    Ключ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си