.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

С какво успя да го/я плениш и задържиш?

Споделете в случай, че си имате половинка - с какво успяхте да го/я спечелите на първата ви среща, споделете флирт-тактиките, които използвахте и въобще каквото се сетите.

Защо според вас той/тя е с вас (конкретни ваши качества)?

За тези които нямат половинка - кое считате за своя най-силен коз в флирта?

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Ми аз малко се бях на фиркала и така стана че се харесахме и почнахме да си излизаме на купони разходки ала бала абе купон да става !!!! Е ся не сме заедно мн ясно, но проблема не беше че не успях да го задържа, а той не можа да задържи мен!!!
    I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Коз?
    Мога да си мърдам и двете вежди индивидуално и заедно + тръпчинка
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Коз?
    Мога да си мърдам и двете вежди индивидуално и заедно + тръпчинка
    Спечели ме с трапчинката

П.П. Тва с веждите и аз го могааа

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    аз не го мога

hm....zasega gadje si nqmam,oba4e pe4elq mom4etata s 4ar i 24-karatova usmivka
    Just haters make me famous! εĭз

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Тва с веждите е яко.
    Ще го пробвам и аз.

Btw и аз винаги съм се чудила как ми става работата с едно момче, защото с един се харесаме, с друг - не, просто не знам и аз с някои как успявам, а с други - не.
    Просто, съм стигнала до заключение, че не всички могат да ме харесат. Хаха.

Иначе, със сегашния, си имам изпитана тактика, с която успявам да го задържа, поне за сега, обаче не мога да ви споделя, защото е тайна.
    Тайна, която знаем само аз и той.
    Иначе повечето момчета ги задържам чрез невинното ми и непорочно излъчване. Ама всичко е до време...

Супер фен
    Ами на първата ни среща ... каква среща бе!Бяхме на един РД и там се видяхме.Дори не се запознахме официално.Гледахме се отдалеко като дойде и ако ни се засечаха погледите веднага и двамата се обръщахме и се правехме на разсеяни.После малко се сдърпахме ... той пускаше някакви базици,които ме дразнеха и го гледах накриво и той почна да се ерчи как можело така да го гледам нам си ко .... и аз го игнорирах.И може би с безразличието си го привлякох.Той ми говореше,галеше ме и т.н.,а аз само стоях и гледах безучастно.После той започна с комплиментите,а аз само леко се усмихнах и усетих как се размекна и той ... май тайния ми коз беше УСМИВКАТА .... е дали е било така наистина незнам.А защо е с мен?Може би,защото съм различна ... с как?Нескам,но често ми го казват.Ехх дано го задържа по дълго,независимо с какво.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Нямам гадже.При флиртовете разчитам на излъчването ми,кокетничене,мила усмивка и страстни погледи
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Нямам опеделен начин... Разчитам само на себе си. на усмивката ми, на чара ми. Ако ме хареса ок, ако не здраве
    ♥ ♥ ♥

Град
    The endless river
    които ги привличам може би е с това,че не съм от най-нормалните..........
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от PINK_FLoyD
    които ги привличам може би е с това,че не съм от най-нормалните..........
    И аз тъй

Оставих у него впечатлението, че съм много малка, по детски глуповата (но всъщност като съм сериозна проявявам признаци на интелект), сладка, наивна, мила и добра. Като за завършек на срещата му лепих страстна целувка и за малко да го яхна насред парк в София - само да му намекна на какво съм способна

Сега, като че ли.. Успявам да го задържа просто като съм себе си

Град
    В мечтите ти
    Ми чесно казано нз... мн странно не излизам с малко момчета, а нз с какво ги задържам, попринцип аз си ги избирам никой още не ме е зарязвал, дано и не стане [-o< . Ами усмихвам се много, смея се на всичките му шеги, опитвам се да се държа с момчето до мен сякъш ми е първи приятел...
    Be FREE!!! And feel the love...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    hm....zasega gadje si nqmam,oba4e pe4elq mom4etata s 4ar i 24-karatova usmivka
    ми дай да те видим

Guest
    Ми щото съм най-добрия, баси въпроса!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Оставих го да си мисли, че съм невинна и непорочна, като само перверзния ми поглед говореше точно обратното
    Викаше ми "дете", "лапе" и т.н. Оставях го да е по-доминиращият от двамата, все едно наистина съм все още малка и трябва да бъда учена
    Казваше ми, че съм много странно момиче, т.е. не ми пука от хорското мнение и се държа както ми харесва, а не както се очаква. Лигавех се супер много.. До някъде мисля, че и това го е пленило, защото и той е голям лигльо и се чувства щастлив, когато има с кой да разпусне А аз съм идеална за тази цел.

Освен това се водеше големия е*ач, беше минал половината ми даскало (от едно и също сме) и си е въобразявал, че и от мен лесно ще получи това, което иска. Само дето не стана точно така
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на maybelline
    Интелект, разум, външна и вътрешна красота

Не съм го пленила с флиртове, явно съм го пленила с чар и държание.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами като най-силен коз...може би усмивката и естественото държание.Не е кой знае какво, но, когато се държа естествено, моите си типични мимики, жестове, хората ме харесват повече.Опитвам се винаги да съм така, иначе съм и добричка. Не е нищо особено.Също и погледът може би.

Guest

Re: С какво успя да го/я плениш и задържиш?

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Споделете в случай, че си имате половинка - с какво успяхте да го/я спечелите на първата ви среща, споделете флирт-тактиките, които използвахте и въобще каквото се сетите.

Защо според вас той/тя е с вас (конкретни ваши качества)?

предавам се !

Винаги съм себе си и не се опитвам да се правя на човек, който не съм. До него съм, уважавам го и го подкрепям. Ценя го като човек, показвам му и доказвам, че го обичам и винаги може да разчита на мен. Знае, че винаги можем да поговорим и не се държа като разглезена лигла, която не може да направи нищо сама. Просто съм себе си. И най-вече с това, че го обичам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Непринудено поведение и усмивкииии

Град
    Бургас
    Тъкмо ми бяха зели компютъра и си чатихме на др ден той имаше мач(фотбулстче е )и нещо се заговорихме той сподели че ме харесфа така и аз му каах и на др ден след мача тръгнахме,него трябва да питате с кфо съм го привлякла
    OnLy God CaN Judge Me !

Guest

pop spatiq ! a sy6to taka dvoika kupa. Vsi4ko zavisi kakvo e vremeto i dali ima silen vqtyr !

aidi leka no6t..

Град
    Захарен памук

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pop spatiq ! a sy6to taka dvoika kupa. Vsi4ko zavisi kakvo e vremeto i dali ima silen vqtyr !

aidi leka no6t..
    Рано е за лека нощ

П.П. Не се е*авай така с козовете, че още съм наплашена от един път, когато мъжо за малко да ме проиграе на покер срещу вафла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си