.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Guest
    ъъъ де да знам не помна точно. със мрежа за щуки май.. тогава най много се задърща под мое робство..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    tfa s flirtovete ima takava tema,a po otno6enie na drugoto,prosto gledam da ne se zatvarqm v sebe si,da sum estestvena,da si praa lafa,pa dali 6e me haresa ili ne si e negova rabota
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Хм тука има доста за казване...Предимно импровизирам нямам някакви заучени трикове зависи от момичето отварям някоя тема за да я преценя като характер и темперамент...и общо взето правя нещата спонтанно и непринудено...това е доста ефективно също така е хубаво да се пуска по някоя друга шегичка(не тъпи брутализми от сорта "ее скиваи тоа главата му е кат презряла деформирана диня" а някой забавен виц примерно) общо взето да и задържаш виниманието върху себе си...А що се отнася за приятелки с моята бивша имахме мн интересна история...направо комична А тя е именно следната: Едни познати на наще ни бяха дошли на гости на село и понеже имаме вила на 2 етажа (не нещо супер масивно съвсем скромна вила си е) и имаше място за всички останаха да спят у нас.Естествено преди това на вечеря имаше "ооо от кога не сме се виждали я сипи тука да се почерпим" и аз покраи тях се понапих,а и въпросното момиче не отказваше напитки после отидохме да спим и понеже нямаше как да се съберем като хората трябваше да спи тя в моята стая на 2рия етаж...(ба ся като го разказвам направо се пръскам от смях ) и там има телевизор и гледам си аз ТВ ама той е така извъртян че на нея и беше трудно да гледа и аз нали съм "джентълмен" викам -Искаш ли да се разменим да гледаш. И тя става и вика стой ше гледаме 2мата...и седя си аз ама нали не мога да не се стърпя да не направя глупост и нашега я ръфнах съвсем нежно по ушенцето и докато се усетя вече се беше обърнала и ми беше вкарала един страстен език...и после нали се сещате кфо последва...До тогава никога не я бях жийдал нищо че бяхме от едно село и един град а това беше доста странно тъй като прекарвам у нас около 6-7 часа колко да спя...после тръгнахме и т.н. и т.н...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi..az sam si neprinudena po harakter i rqdko si galtam gramatikata ot nepoznati..a za tva kak sam spe4elila biv6ite si..mi parviq-s usmiFki i mn bazici(to s nego cqlata rabota be6e maitap..)
    a vtoriq...e,tam se namesiha treti lica..e,i moqt intelekt i krasota svar6iha ne6to
    sega..sam svobodan..i pak si gi privli4am..nz kak
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Най много разчитам на чувството си за хумор.Могже би и на това че съм добър по характер спомага за добър флирт.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ми красив съм, умен съм, имам чаровна усмивка. Говоря когато и по колкото трябва. Когато трябва съм романтичен и лицемерен. Все хубави качества....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest
    NFW :

Стига си се продавал, Чавдаре.

По темата : Аз никого не запленявам. Хората се запленяват по мен.

(Хуху, ама как го извъртях, а? )

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Първите ни 3-4 срещи....................с нищо. Просто бях момиче, с което излизаше и заведе на дискотека. Аз си го харесах, а той мн-не особено. Не за друго-просто не искаше връзка тогава. Не зная с какво съм го впечатлила-с настоятелност може би. Но знам, че съм сбъднала и най-смелите му мечти и представи за момиче, което може да има. Умна, красива по своему, учтива, нежна, внимателна..........
    А той за мен е най-хубавото нещо, което ми се е случвало в живота. Обичам те, миличко!

Az na pyrva sreshta obiknoveno se usmihvam mnogo i se smeq na vsichki shegi za da ustavq u choveka vpechatlenie che mi e zabaven. Vodq razgovora v takava nasoka che da go predrazpoloja da mi govori za sebe si shtoto vseizvestno e che horata obojavat da govorqt zasvoq jivot + che taka si davam smetka shto za chovek e. Gledam da puskam chara v deistvie i ot vreme na vreme podmqtam nqkoq shega, no ne prekalqvam za da ne izglejdam kato kloun.
    Zadurjam gi s...znam li moje bi s tova che sum mnogo vseotdaina i se grija za gadjetata kato che sum im 2ra maika. Gledam vs da im e OK. Gotova sum na promeni i sum otvorena za novi idei. Nikoga ne si pozvolqvam da zastana pred gadjeto si zle izglejdashta i kogato sme v kompaniq s priqtelite mu ne govorq mnogo za da moje toi da se izqvi. Podkrepqm go vuv vsichkite mu nachinaniq, dori da smqtam che nqma da uspee. Pred horata se sdurjam da mu visq mn na vrata, no kogato sme na same si navaksvam, seshtate se kak
    Ayudame olvidarte si te vas!

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Първата среща... не я помня... да съм била първи клас... Смисъл такъв, че тогава се запознахме... Иначе първата ни истинска среща май още не се е състояла...

Та на въпроса... Незнам с какво го спечелих и дали въобще съм го спечелила... Просто нещата се завъртяха така, че сега да сме заедно... А иначе печеля момчетата с това, че винаги съм искрена и ги предразполагам да се чувстват добре с мен, а може и външния ми вид също да е причина... незнам... приятелите ми хиляди пъти са ми казвали, че съм много чаровна и имам готина усмивка... Иска ми се да вярвам, че е заради мен самата, а не заради начина по който изглеждам!
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Хм...просто се държа като себе си...а и мисля, че сЪ моята усмивка..просТо...с ЕдНа УсМивКъЪ и става работата... (е понякога се иска и нещо повече...но незнам то на момента си ми идва и се получава...) \/
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Guest
    Дееба, като четеш подобни теми и излиза, че 100% от населението на България е искрено, непринудено, държи се "като себе си", чаровно е, има прекрасна усмивка, забавно е, а в повечето случаи доста красиво и умно. Да се неначуди човек, ей!

Аз пък като чета темата ще ви кажа с какво не сте ги впечатлили - неграмотни сте, безлични сте, неоригинални сте, боравите с впечатляващото количество клишета и много други.

Момчето ви е харесало, защото мъжкият нагон го е тръшнал и оная му работа е преборила ума му, когато ви е видяло. А момичетата няма да коментирам - те и сами не знаят какво ги впечатляват, каквото и да дрънкат на всеослушание..

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Бей Бе Аз Не Съм Успял
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Оставих го да си мисли, че съм невинна и непорочна, като само перверзния ми поглед говореше точно обратното
    Викаше ми "дете", "лапе" и т.н. Оставях го да е по-доминиращият от двамата, все едно наистина съм все още малка и трябва да бъда учена
    Казваше ми, че съм много странно момиче, т.е. не ми пука от хорското мнение и се държа както ми харесва, а не както се очаква. Лигавех се супер много.. До някъде мисля, че и това го е пленило, защото и той е голям лигльо и се чувства щастлив, когато има с кой да разпусне А аз съм идеална за тази цел.

Освен това се водеше големия е*ач, беше минал половината ми даскало (от едно и също сме) и си е въобразявал, че и от мен лесно ще получи това, което иска. Само дето не стана точно така
    Абсолютно същото.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Guest
    s tova 4e vinagi sum mnogo usmihnata, 4e se durja neprinudeno i 4e kazvam tova, koeto mislq dori i da zvu4i grubo i se postarah da razbere, 4e ne sum porednoto tupo par4e, s koeto se e zapoznal.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Дееба, като четеш подобни теми и излиза, че 100% от населението на България е искрено, непринудено, държи се "като себе си", чаровно е, има прекрасна усмивка, забавно е, а в повечето случаи доста красиво и умно. Да се неначуди човек, ей!

Аз пък като чета темата ще ви кажа с какво не сте ги впечатлили - неграмотни сте, безлични сте, неоригинални сте, боравите с впечатляващото количество клишета и много други.

Момчето ви е харесало, защото мъжкият нагон го е тръшнал и оная му работа е преборила ума му, когато ви е видяло. А момичетата няма да коментирам - те и сами не знаят какво ги впечатляват, каквото и да дрънкат на всеослушание..
    Всичко е относително. За теб едно момиче може да има чаровна усмивка, за друг - не. За теб тя може да е красива, а за друг - точно обратното. Ти може да намираш голям смисъл в това, което тя казва, а друг да я сметне за глупава.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Привличам го с външния си вид, но след като ме опознаят рядко ги задържам, а и рядко искам да ги задържа. Човека, който обичам повече от себе си каза, че съм го спечелила с мрака, който излъчвам.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Like the wind`
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Оставих го да си мисли, че съм невинна и непорочна, като само перверзния ми поглед говореше точно обратното
    Викаше ми "дете", "лапе" и т.н. Оставях го да е по-доминиращият от двамата, все едно наистина съм все още малка и трябва да бъда учена
    Казваше ми, че съм много странно момиче, т.е. не ми пука от хорското мнение и се държа както ми харесва, а не както се очаква. Лигавех се супер много.. До някъде мисля, че и това го е пленило, защото и той е голям лигльо и се чувства щастлив, когато има с кой да разпусне А аз съм идеална за тази цел.

Освен това се водеше големия е*ач, беше минал половината ми даскало (от едно и също сме) и си е въобразявал, че и от мен лесно ще получи това, което иска. Само дето не стана точно така
    Абсолютно същото.
    +1

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Привличам го с външния си вид, но след като ме опознаят рядко ги задържам, а и рядко искам да ги задържа. Човека, който обичам повече от себе си каза, че съм го спечелила с мрака, който излъчвам.
    хахахах това прозвуча супер добро.

иначе мъже се привличат с външен вид, чар, магнетизъм, енигма, непредвидимост, недостижимост и предизвикателност едновременно.
    така се задържат до живот. за други периоди от време ... има 100 начина. разни хора, разни идеали
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Град
    blagoevgrad
    e hora ne mislite li 4e tva da svali6 nqkoi i posle da go nakara6 da se vlubi si e vrodeno ne se u4i koito si go moe si go moje
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си