- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- имате ли група , а искате ли да имате......
хм...ами...зависи какво разбираме под думата 'ГРУПА' ... но иначе често си мисля за няколко човека (вкл и аз) дет си праят песнички и такифа раоти...![]()
бтв, даже имам напоиса 3 текста на песни...но все още не са излезнали на яве за жалост...
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Нямам преди 1 година исках ама вече не
да,мн. икам..някоя метъл група..кантидатирам се за вокал![]()
Believe in yourself.
миии нямам и аз не съм талантлива![]()
![]()
по-натам като се науча, може...ама на тоя етап не![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Imam da. Vsu6tnost e na gajeto mi ( toi e basist i vokal). Az svirq na kitara, pravq nqkoi ot solata i pi6a textovete.
^кво свирите?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Metal ( power i speed predimno). Predi 3 meseca re6ihme da se zaemem taka 4e sega sme o6te v proces da obmislqne na materiali i repeticii.Първоначално написано от _SL_
записи имате ли вече
ии...от къде си? :р
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Сложна работа е това групата. И ние имахме подобни проблеми.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Ot sf sum. Zapisi tepurva predstoqt. drugata sedmica 6te zapisvame edna pesni4ka ako ne6to ne se precaka. ako iska6 dai mail 6te pratq da 4ue6. nikoga ne e izli6no strani4no mnenieПървоначално написано от _SL_
![]()
Тогава бях басист. Вече не се занимавам с бас китара.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
dreamkeeper@mail.bgПървоначално написано от death proof
ако сте добри няма да ви пращам нашия запис обаче![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни