- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обица - вежда
nE ser pitaM bez da preovElichavate ili neshTy podobno mnogo li boli bolkata pri probivane na vejdata..ii s kfo bihte sravnili bolkata mnogooo blagodarq za otgovritE..
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
bolkata boli![]()
![]()
![]()
po temata-nqmam si predstava![]()
Just haters make me famous! εĭз
Мииии вкарване на игла в месо![]()
i az taka!Първоначално написано от CuRly Doll
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Болката при пробиване на веждата не боли, само упойката болиПървоначално написано от DeniTyYy-b3
Болката бих я сравнил с дърпане на кожата
Jebem te u usta, jebem te u oko
ii az iskam ama mn me e shube..ii qrno li e 4e s vremoto obichkata pada
?!
УПОЙКА е такава, лошо ли има ? Или е полезно да те боли ?Първоначално написано от thefreak
Иначе ... може и да падне ако е лошо завинтена, на мен ми падна едното топче и днес си взех нова обица
Споко, знам какво е болка. Блъскала ме е кола 2 пътиДа не говорим какви мазохизми съм си правил ей така от любопитство
![]()
Имам обица на веждата от вече почти година.Пробиването не боли.Чувстваш само нещо,като леко ощипване...и то е эа секунда.Не боли,нито пробиването ,нито след това.
[size=7][b][u]fosse cos
След това наистина не боли, аз очаквах в каквото и да се пипна да ме заболи, ама то не боли. И хубавото на пиърсинга на веждата е, че отива на всички
абе виждала съм хора,на които изобщо не ми харесва как им седи.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
ама то няа особено значение![]()
Хаххахаххаха, ще накараш хората да ти вкарат 1 игла, за да не те боли при вкарването на другата? Наистина си женчо.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Че аз от къде да знам дали боли или не, това е за всеки случай, представи си, че оная смотла ми пробие някой нерв![]()
Е нека съм женчо![]()
Като знам колко е гадна упойката при зъболекар...сигурно тази за вежда боли повече, отколкото самото пробиване. Мен ме пробиваха без упойка /е, за всеки случай пръснахме лидокаин, но той действа само на лигавици/ и почти не боля. Не е като на носа...там ми забучаха ушите и текнаха сълзи като река...
`Death`Whore``, принципно не ме е страх от някаква си болка, но ме е страх от нервове и такива щурутии, един път мама ми вади нерв на зъб и само с докосването до него умирах от болка![]()
Иначе носа ми го пробиха без упойка, не ме боля, само дето ми изтръпна ченето![]()
Твоят нос е пробит отстрани обаче...моят е по средата...отстрани е нормално е да не боли. Иначе нерви има навсякъде и по време на всяко пробиване се уцелват нерви...тези на зъбите са по-различни. Голяма паника си.![]()
Дано не ти се налага да ти вадят такъв нерв, който е жив![]()
Пробила си си носа по средата ? Я покажи![]()
Мерси, но май ще ми се наложи![]()
![]()
![]()
![]()
Давам:
http://a193.ac-images.myspacecdn.com...85058f6b48.jpg
Но сега съм с пълна халка.
ЯкоО![]()
Нямам търпение да стана независим от нашите, ще се надупча целия![]()
П.П. ако се умъртви нерва няма страшно, умъртвяването пък не боли - слага се лекарство и след няколко дни нерва се маха![]()
Мерси за инфото...че този зъб ме убива...![]()
Oтивай да го "убиват"![]()
Леле по тая тема за разлчичните видове пиърсинг мога много неща да ви кажа. Но конкретно по темата- изобщо не боли никаква болка не се усеща, защото слагат упойка с игла в слепоочието някъде...с лидокаин и нищо не се усеща пък и след тва няма болка. Ама ако мислиш да ходиш при някой самоук нестига че ще умреш от болка а и тече много кръв...и е опасна зона веждатаТака че добре си помисли на кого ще се довериш
![]()
лИз-бЛиЗ