.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мегинцето
    Guest

Моля за съвет!!!

Искам да споделя нещо с което незнам какво да правя...Влюбена съм в гаджето на моя приятелка.Всичко започна миналата година когато той беше влюбен в мен и месеци наред ме търсеше,но аз не му обръщах внимание.След време приятелката ми се запозна с него и тръгнаха,тя не го обича или поне така казва и е с него защото се опитва да зябрави голямата си любов.Опитах с да говоря с него и той ми каза само да му кажа кога и ще се видим да говорим.Наистина незнам какво да пражя защото искам да съм с него а и мисля че и той иска,но неискам да нарани приятелката ми макар че не ми е много на сърце[/i]

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    така е като се правите на недостъпни ся ше страдаш
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    1.Приятелката ти казва,че не го обича,а е с него само за да забрави старата си любов
    2.Приятелката ти не ти е много "на сърце"

=>Зарежи приятелката,срещни се с момчето и се разберете.Кажи му какво изпитваш.Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мегинцето
    Guest
    Благодаря ти много

Мацка и аз имах същия проблем само че първо аз ходех с това момче а после наи добрата ми приятелка..а на мен ми пукаше за нея и за него..и аз нищо не направих седях и си ги гледах... после съжалявах много щото тя ме пита дали още го обичам аз казах НЕ..и след това аз тръгнах с неговия приятел.. и така бяхме си четиримата....а тои ме обичаше още както и аз него... но аз му казах че никога няма да нарана приятелката си
    Така че в твоя случаи зимаи момчето и заебваи приятелката
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    1.Приятелката ти казва,че не го обича,а е с него само за да забрави старата си любов

=>Зарежи приятелката,срещни се с момчето и се разберете.Кажи му какво изпитваш.Успех!
    Добре казано.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Мегинцето
    Благодаря ти много
    Успехи!Пиши какво е станало с момчето :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

вижте се,поговорете и тогава ще решите.
    това,че приятелката ти не го обича не е решение,ако я зареже заради тебе в нея определено ще се породи завист и чувство че е предадена,но все пак поговорете с него
    нямам повод да сънувам....

Голям фен
    Отиваш на кафе с приятелката ти и казваш това , което каза на нас. След това се събирате тримата и обяснявате цялата ситуация на момчето. Сложно ли е?

Мега фен
    Град
    София

Нямам какво да добавя
    [size=7][b][u]fosse cos

ами най - добре говори и с двамата, за да си изясните нещата.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    suglasna

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Бинго!
    П.С. Интересното е, че дори жените не знаят отговора на въпроса "Какво искат жените"
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    От тая тема нишо не разбрах

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Бе много е просто...Преди време някаф пич си я харесвал, обаче тя се дърпала..Сега тя го харесва него...И иска да стане чудо явно.. Нали знаеш...Каквото повикало - такова се обадило
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Бе много е просто...Преди време някаф пич си я харесвал, обаче тя се дърпала..Сега тя го харесва него...И иска да стане чудо явно.. Нали знаеш...Каквото повикало - такова се обадило

Да де аз тва го разбрах ама го пише с такива местоимения че не можах да разбера приятеля на тоя дето го е харесва момче ли е къв е

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Накара ме да се замисля... Тва и аз незнам как успях да го определя Хахахаха...Наречи го интуиция

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Накара ме да се замисля... Тва и аз незнам как успях да го определя Хахахаха...Наречи го интуиция

Добре ще приема че е момиче.

Град
    София,мамка й фрашкана!
    мразя ги такива истории
    МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб

Nai-dobre pyrvo govori s priqtelkata ti i vij tq na kakvo mnenie e. Posle chak si pravi planove s momcheto Uspeh
    Ayudame olvidarte si te vas!

Мегинцето
    Guest
    Говорих с него и той ми отвърна на чувствата,но сега проблема е там че приятлката ми неиска да живее и наистина е способна да сложи край на живота си.Неможе вече да се съберат,защото той неиска даже да я вижда.Моля ви за съвет,но без упреци защото точно в този момент не ми е до това.

Град
    Русе
    остави я да тръгне с него хем тя ще е радостна хем от раменете ще ти падне още 1 камък
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    Русе
    тъпак....
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Guest
    Благодаря за съветите,но вече и да искам те отново да се съберат няма да стане,защото той е категоричен,че ниска да е с нея.Затова трябва да играя играта.

=D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си